ΑΕΚ: «Καθάρισε» εύκολα (3-0 σετ) και τον Πανερυθραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Καβαρινός: «Μόνο για τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Άρη»

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πήρε μια ακόμη εύκολη νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 σετ του Πανερυθραϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη νίκη πανηγύρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Πανερυθραϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 11η αγωνιστική της Preleague.

Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου παρουσιάστηκε εξαιρετικά σοβαρή και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο που κατάφερε να την κοντράρει μόνο στο πρώτο σετ. Οι «κιτρινόμαυροι» με πολύ καλή υποδοχή αλλά και αποτελεσματικό μπλοκ επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους και έφτασαν με σχετική άνεση στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, καλύτερα ξεκίνησε το πρώτο σετ η ομάδα του Πανερυθραϊκού, παίρνοντας προβάδισμα με 1-3 και 5-7. Η « Ένωση» κατάφερε να φέρει το σετ στα ίσα (11-11) και στη συνέχεια να περάσει μπροστά στο σκορ με 13-11. Η ΑΕΚ κράτησε την διαφορά (20-18) παρά την πίεση της φιλοξενούμενης ομάδας και πήρε το σετ με 25-22.

Στο δεύτερο σετ και οι δυο ομάδες μπήκαν με σκοπό να ελέγξουν το παιχνίδι, όμως η ΑΕΚ στη συνέχεια κατάφερε να πάρει το πλεονέκτημα και το προβάδισμα (9-5). Η συνέχεια αποδείχτηκε εύκολη για την ΑΕΚ καθώς αύξησε την διαφορά (20-10) και κατέκτησε και αυτό το σετ, με σκορ 25-14.

Αποφασισμένη να πάρει το τρίτο σετ και το τρίποντο μπήκε η ΑΕΚ στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού κάνοντας γρήγορα το σκορ 3-0, αποκτώντας μια καλή διαφορά. Ο «δικέφαλος» εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια του Πανερυθραϊκού και έκανε το σκορ 11-3, κάνοντας τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού τυπικά, με το τελικό σκορ του σετ να είναι 25-11

ΑΕΚ – ΑΣ Πανερυθραϊκός 3-0 (25-22, 25-14, 25-11)

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Ράμος, Μελλές, Ρούσης, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Μπατατζίμ / Πολυχρονιάδης (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Κονίδης, Καβαρινός, Καούνης.

Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Χατζηπέρρος): Μάμαλης, Τσικάτος, Κρέτσης, Αλεξίου, Παύλου, Δορδοκίδης / Σουσούνης (λ), Φώλιας (λ), Κατσαούνης, Ρεστέμης, Τασάκος, Γιαννόπουλος.

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X