Financial Times για Καϊλή: «Ήταν ο άνθρωπος του Παντσέρι και ζούσε σαν σταρ του σινεμά» (VIDEO)

Financial Times για Καϊλή: «Ήταν ο άνθρωπος του Παντσέρι και ζούσε σαν σταρ του σινεμά» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην… άνοδο και την πτώση της Εύας Καϊλή, τα ερωτήματα για τη συμμετοχή της για το Qatar Gate αλλά και την τελευταία πράξη της υπόθεσης, που θα παιχτεί στα δικαστήρια, αναφέρεται εκτενές δημοσίευμα των Financial Times αναφορικά με το σκάνδαλο διαφθοράς που έχει συγκλονίσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και για το οποίο η Ελληνίδα ευρωβουλευτής βρίσκεται προφυλακισμένη.

Χαρακτηριστικά, στο δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας αναφέρεται πως «για μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, η Εύα Καϊλή έζησε περισσότερο σαν σταρ του κινηματογράφου. Η Ελληνίδα πολιτικός περνούσε τον ελεύθερο χρόνο της σε γιοτ στο Αιγαίο, λαμπερά νυχτερινά κλαμπ στην Αθήνα, περνούσε ώρες με supermodels όπως η Ναόμι Κάμπελ και έκανε διακοπές στο νησί του Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον στην Καραϊβική».

Η 44χρονη Καϊλή βρίσκεται, όμως, τώρα προφυλακισμένη σε φυλακή στα περίχωρα των Βρυξελλών, υπό συνεχή επίβλεψη ενώ μέσα στον τελευταίο μήνα της επετράπη μόνο δύο φορές να δει τη δίχρονη κόρη της. Παράλληλα, βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες ότι έλαβε χρηματικά και άλλα δώρα από το Κατάρ και το Μαρόκο, με αντάλλαγμα την ευνοϊκή ψήφο της σε σημαντικές κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X