ΑΕΚ: Πρωταθλητής Ελλάδος ο Στράτος Μανωλίδης στην ποδηλασία (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Πρωταθλητής Ελλάδος ο Στράτος Μανωλίδης στην ποδηλασία (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη επιτυχία για το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ στον αγώνα Cyclo Cross που διοργάνωσε στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Κιτρινόμαυρο» βάφτηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CycloCross, που διοργάνωσε η ΑΕΚ με την ΕΟΠ, μαζί με τη στήριξη της εταιρείας Gatsoulis.

Ο Στράτος Μανωλίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Εφήβων, σηκώνοντας τη σημαία της ΑΕΚ στην κορυφή! Ο νεαρός Πρωταθλητής της ΑΕΚ επιβεβαίωσε την εξαιρετική φόρμα αφήνοντας πίσω του σπουδαίους αντιπάλους και κάνοντας υπερήφανους όλους τους φιλάθλους του Συλλόγου.

Όσοι βρέθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας απόλαυσαν απίστευτο θέματα με την «Ένωση» να αποδεικνύει πως έχει επιστρέψει δυναμικά και πρωταγωνιστεί πλέον στο άθλημα που στο παρελθόν έχει αναδείξει κορυφαίους αθλητές.

Στον διεθνή αγώνα συμμετείχαν εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες γεμίζοντας ποδήλατα το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας που προσαρμοστεί κατάλληλα για τις ανάγκες της διαδρομής.

Εκτός από τον Στράτο Μανωλίδη της ΑΕΚ που κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία των Εφήβων οι πρωταθλητές στις υπόλοιπες κατηγορίες είναι οι: Αντωνιάδης του ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ στους Άνδρες,  Γιάχου Ελευθερία ΑΣΚ ΑΛΦΑ  στις Γυναίκες, Καταπόδης Λουκάς ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ στους Μάστερς, Μανωλίδης της ΑΕΚ στους Εφήβους, Φωστίνη Μαρία ΠΟ ΑΚΤΙΝΑ στις γυναίκες, Μάστερς, και στις Νεάνιδες η Μπαϊρακτάρη Αναστασία του ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ.  Τα αναλυτικά αποτελέσματα και οι χρόνοι των αθλητών θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Δείτε εικόνες από τον αγώνα

ΑΕΚ: Πρωταθλητής Ελλάδος ο Στράτος Μανωλίδης στην ποδηλασία (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πρωταθλητής Ελλάδος ο Στράτος Μανωλίδης στην ποδηλασία (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πρωταθλητής Ελλάδος ο Στράτος Μανωλίδης στην ποδηλασία (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πρωταθλητής Ελλάδος ο Στράτος Μανωλίδης στην ποδηλασία (ΦΩΤΟ)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X