Στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» η Βιγιαρεάλ για Λιβάι Γκαρσία

Στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» η Βιγιαρεάλ για Λιβάι Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Άνθρωπος της Βιγιαρεάλ βρίσκεται στις εξέδρες της «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» για τον άσο της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βιγιαρεάλ ενδιαφέρεται για τον Λιβάι Γκαρσία και άνθρωπος της βρίσκεται στις εξέδρες της «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για να δει τον άσο της ΑΕΚ αγωνιζόμενο κόντρα στον Άρη.

Άνθρωπος της Βιγιαρεάλ βρίσκεται αυτή την ώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και την  «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για να τσεκάρει τον Λιβάι Γκαρσία. Να θυμίσουμε πως μέσα στην εβδομάδα το όνομα του πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ βρέθηκε στην κορυφή του ρεπορτάζ των «κίτρινων υποβρυχίων» που αναζητούν επιθετικό μετά την παραχώρηση του Ντανζουμά στην Τότεναμ.

Μάλιστα, στον ισπανικό Τύπο γράφτηκε πως η Βιγιαρεάλ θέλει τον παίκτη υπό τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς, πράγμα που δεν βρίσκει σύμφωνη την ΑΕΚ. Η Ένωση, αντίθετα, δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη με ένα οκταψήφιο νούμερο. Όπερ σημαίνει σε μία πρόταση άνω των 10 εκατ. ευρώ.

Να θυμίσουμε, μάλιστα, πως ο δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο που είχε αποκαλύψει στην Ισπανία το θέμα, ανέφερε ότι η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Λιβάι να φύγει ως δανεικός, με τον «Δικέφαλο» να συζητά μόνο για μία ενδεχόμενη πώληση.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X