7η σερί νίκη για την ΑΕΚ Κ19, 1-0 τον Άρη με γκολ στο 86'

7η σερί νίκη για την ΑΕΚ Κ19, 1-0 τον Άρη με γκολ στο 86'

Τρίτη σερί νίκη της ΑΕΚ Κ19 με γκολ στα τελευταία λεπτά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Αρη σε αγώνα για την 20ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε μέσα σε απόλυτη αγωνιστική ισορροπία και με τον Άρη να είναι αυτός που έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες.  Στο δεύτερο μέρος όμως αγωνιστική βελτίωση της ΑΕΚ ήταν κατακόρυφη και πίεσε για το γκολ.

Ο τερματοφύλακας του Άρη χρειάστηκε να επέμβει σε τρεις περιπτώσεις σε προσπάθειες των Βασίλα, Βαλκάνη και Ανδρικόπουλου, όμως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στη φάση του 86′, όταν ο Μούτσα βρήκε με κάθετη μπαλιά μέσα στην περιοχή τον Τάσο Κοντορουχά και αυτός με άψογο τελείωμα σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη της ΑΕΚ και η τρίτη στη σειρά με γκολ στα τελευταία λεπτά, μετά από αυτές επί του Ιωνικού (1-0) και του ΟΦΗ (2-1).

ΑΕΚ (Γενναίος  Καραχάλιος): Μαρίνης, Χατζηνικολάου, Γιαννούλης (64′ Σβίγκος) Αντωνόπουλος, Βαλκάνης, Μαρούτσης, Κυρσανίδης (46′ Μούτσα) Κρουσελνίτσκι (56′ Γεωργόπουλος) Α. Γεωργέας (56′ Ανδρικόπουλος) Κοντάκης (46′ Βασίλας) Κοντορουχάς.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X