Ατελείωτο το δούλεμα: Όταν ο Ολυμπιακός προσέφυγε κατά της κεντρικής διαχείρισης στο Διαιτητικό!

Ο Ολυμπιακός τα έβαλε με Μπένετ, Μάνταλο, ΕΠΟ, Μπαλτάκο και... παραδίδει μαθήματα κλάψας!

Ο Insider βγάζει στη φόρα τα ξεφτιλίκια του Ολυμπιακού με στόχο την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάλι εδώ στο enwsi, μετά τα προηγούμενα καραγκιοζιλίκια για την φοβερή και τρομερή χορηγία στη Λίγκα, είχε αναλυθεί το γεγονός πως οι διαφορές με την αμέσως προηγούμενη σε ετήσια βάση δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντικές. Και είχε επισημανθεί επίσης πως είχαν αποφύγει και ο πρόεδρος και η αναπληρωτής πρόεδρος να αναφερθούν αναλυτικά στο αν και πόσα χρήματα θα έπαιρναν οι ομάδες. Κάτι που ακόμη παραμένει έτσι στον αέρα. Κι εκεί θα μείνει.

Τώρα ξεκίνησε εκστρατεία προπαγάνδας για την κεντρική διαχείριση, ενώ μιλάμε για κορυφαία φαρσοκωμωδία. Θα μας βάλει όλους σε κεντρική διαχείριση ο Ολυμπιακός κι αυτοί θα μείνουν εκτός μέχρι να πάρουν όλα τα χρήματα που προβλέπεται να πάρουν από την Cosmote!

Θα πει κάποιος, τους μικρούς τι τους νοιάζει αυτό αν είναι να πάρουν περισσότερα χρήματα; Εδώ γελάμε… Τα ίδια χρήματα θα δώσει το κανάλι που θα πάρει το πακέτο αν υπάρχουν τα εντός έδρας του Ολυμπιακού και τα ίδια με αυτά μέσα; Και βέβαια είναι και ο Άρης που μόλις το καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο! Απίστευτα πράγματα κι απίστευτη κοροϊδία.

Προσέξτε τώρα, γιατί οι άνθρωποι είναι ικανοί να πουν τα πάντα και να έχουν την απαίτηση να πειθόμαστε για τα πάντα. Στις 25 Οκτωβρίου του 2021 το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή προσφυγή κατά της απόφασης του Δ.Σ της Super League για κεντρική διαχείριση από την σεζόν 2023-2024! Ποιος είχε κάνει την προσφυγή κατά της κεντρικής διαχείρισης; Ο Ολυμπιακός!!! Ποιες ΠΑΕ έκαναν παρέμβαση υπέρ της απόφασης για κεντρική διαχείριση; 1) ΠΑΕ ΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, 2) ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3) ΠΑΕ ΑΕΚ, 4) ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 5) ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, 6) ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, 7) ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 8) ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ., 9) ΠΑΕ ΠΑΟΚ 10) ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Πόσο προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν

Με λίγα λόγια, ούτε ιερό ούτε όσιο. Φτύσιμο της αλήθειας, της πραγματικότητας, στα μούτρα. Συνεχώς και με κάθε τρόπο. Με μόνο στόχο να βάλουν στο χέρι τον απόλυτο έλεγχο του ποδοσφαίρου. Δε μπορούν μέσω της ΕΠΟ; Πάνε τώρα μέσω της Super League με την αρωγή των θλιβερών που τους στήριξαν.

Τι κάνουν από τότε που πήραν την προεδρία της Super League; Υπογράφουν επιστολές κατά της ΕΠΟ και της ΑΕΚ με την ιδιότητα του προέδρου της Λίγκας και προσπαθούν να βάλουν αφεντικό στην διαιτησία το φιλαράκι τους τον Κλάτενμπεργκ. Τον κακήν κακώς εκδιωχθέντα από την Αίγυπτο!

Η ντροπή βέβαια τους είναι άγνωστη λέξη. Μιλούν για κεντρική διαχείριση με… μπροστάρη τον πρόεδρο της, με τους ίδιους να δηλώνουν ξεκάθαρα πως θα υπονομεύσουν την αξία του πακέτου που θα μπορούσε να τεθεί προς πώληση στα κανάλια. Φυσικά όλα αυτά δεν θα περάσουν. Αλλά δεν είναι μόνο το αν θα περάσουν ή όχι. Έχει μεγάλη σημασία να αναδεικνύεται το πόσο προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν κατάμουτρα.

Ο Insider

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X