Η ΑΕΚ θέλει να «πνίξει» τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια και να πατήσει κορυφή! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ θέλει να «πνίξει» τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια και να πατήσει κορυφή! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ με νίκη κόντρα στον Άρη ανεβαίνει -έστω προσωρινά- πρώτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της!

Η Ένωση αντιμετωπίζει σήμερα (19:30, Cosmotesport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», σε ματς για την 20η αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΚ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, με τελευταία το δραματικό «διπλό» (1-2) επί του Ιωνικού. Αποτέλεσμα που -σε συνδυασμό με την ήττα (0-3) του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ- την έφερε στο -1 από τους πρωτοπόρους «πράσινους», ενώ βρίσκεται και στο +5 από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Έτσι, η ομάδα του Αλμέιδα γνωρίζει ότι με νίκη ανεβαίνει -έστω προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται αύριο στην Τρίπολη.

Τελευταίο ματς που έδωσε η ΑΕΚ ήταν αυτό κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, όπου και κέρδισε με 1-3 και προκρίθηκε (με συνολικό σκορ 6-1) στη ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό που απέκλεισε τον Άρη.

Να σημειωθεί ότι -με αφορμή και σχετικές δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα- η ΠΑΕ ΑΕΚ επέστησε εκ νέου την προσοχή στους φιλάθλους της σε ό, τι έχει να κάνει με το άναμμα καπνογόνων.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Με τους Λιβάι Γκαρσία και Νίκλας Ελίασον να επιστρέφουν στην αποστολή υποδέχεται η ΑΕΚ τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έχασε το ματς με τον Ιωνικό λόγω ενοχλήσεων, προπονείται κανονικά από την Πέμπτη και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Παράλληλα, στην αποστολή επιστρέφει για πρώτη φορά μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στην Τρίπολη στον αγώνα με τον Αστέρα στις αρχές Νοεμβρίου ο Νίκλας Ελίασον.

Αντιθέτως εκτός αποστολής είναι ο Μίλαντ Μοχαμάντι που συνεχίζει την αποθεραπεία του και ο Πάολο Φερνάντες ο οποίος υπέστη θλάση στον αγώνα-ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Αλμέιδα για το ματς με τον Άρη είναι με τον Αθανασιάδη στο τέρμα. Στα μπακ οι Ρότα Χατζισαφί και δίδυμο στα στόπερ οι Βίντα και Μουκουντί.

Στον άξονα θα ξεκινήσει πιθανότατα ο Σιμάνσκι, με τον Γιόνσον μπροστά του, τον Άμραμπατ δεξιά και τον Πινέδα αριστερά. Στο μυαλό του Αλμέιδα υπάρχει και ένα δεύτερο πλάνο, σύμφωνα με το οποίο ο Γκατσίνοβιτς θα ξεκινήσει τα αριστερά και στα χαφ θα αγωνιστούν οι Πινέδα-Σιμάνσκι.

Στην επίθεση ο Αραούχο θα είναι λίγο πίσω από τον Φαν Βέερτ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο και Ελίασον.

Το πλάνο του Άρη

Ο Άρης που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες (και αποκλεισμό στο Κύπελλο) από τον Ολυμπιακό ψάχνει αντίδραση, γνωρίζοντας ωστόσο ότι έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλές απουσίες. Εκτός του Μάνου Γκαρθία, εκτός έμειναν και οι ανέτοιμοι Εμπακατά, Ενκουλού, Καμαρά, Καμάτσο, Πάλμα, καθώς και οι Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης. Στα ευχάριστα για τον Πάρντιου, επέστρεψαν οι Οντουμπάτζο και Νταμπό.

Η πιθανή ενδεκάδα του Πάρντιου για το ματς με την ΑΕΚ είναι με τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια τους Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν στην άμυνα, τριάδα στο κέντρο με τους Ετέμπο, Ντουκουρέ, Νταρίντα και μπροστά τους Ματέο Γκαρσία, Γκρέι, Ιτούρμπε.

Οι διαιτητές του αγώνα ΑΕΚ – Άρης

  • Διαιτητής: Λούις Γκοντίνιο (Πορτογαλία)
  • A’ βοηθός: Ρούι Τεϊσέιρα (Πορτογαλία)
  • Β’ βοηθός: Πέντρο Μότα (Πορτογαλία)
  • 4ος διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
  • VAR: Αντρέ Ναρκίσο (Πορτογαλία)

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X