«Πλήρωσε» την αστοχία της- Η ΑΕΚ έχασε με 2-1 από τον Δούκα και έπεσε από την κορυφή

ΑΕΚ: Συνέτριψε (10-1) και τον Ολυμπιακό Νικαίας και πάει για το ντέρμπι κορυφής με Δούκα

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Δούκα στο ντέρμπι κορυφής της 14ης αγωνιστικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ομάδα Futsal της ΑΕΚ από τον Δούκα στον Κορυδαλλό στο ντέρμπι κορυφής της 14ης αγωνιστική του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα αλλά της έλειψε το «καθαρό» μυαλό στο τέλος. Παρόλα αυτά η «Ένωση» μπορεί να έχασε πιθανότητα το πλεονέκτημα έδρας στην κανονική διάρκεια ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα στην υπόθεση τίτλου.

Η εξέλιξη του αγώνα

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα ο Δούκας κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε μια ανύποπτη φάση. Ο Βινίσιους κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και να κάνει το 1-0 στο 8′. Η «Ένωση» προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 13′ αλλά το σουτ του Βιτίνιο πέρασε ελάχιστα άουτ. Όσο περνούσε η ώρα οι «κιτρινόμαυροι» αύξησαν ακόμα περισσότερο την πίεση τους και είχαν νέα χαμένη ευκαιρία στο 17′ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Δούκα απέκρουσε το εξ΄ αποστάσεως σουτ με το 0-1 να είναι τελικά το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ συνέχιζε να «κυνηγάει» το γκολ και το κατάφερε τελικά στο 28′ με τον Παπακώστα ο οποίος με ωραίο σουτ έκανε το 1-1. Ο Δούκας όμως στο 35′ προηγήθηκε εκ νέου με γκολ του Μουτσινά με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος παρά την τεράστια χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ στην εκπνοή του αγώνα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X