Ανεπανάληπτη ελληνική μονομαχία στο Άλκμααρ - Ουτρέχτη: Χατ τρικ ο Παυλίδης, τρία γκολ και δύο ασίστ ο Δουβίκας

Ανεπανάληπτη ελληνική μονομαχία στο Άλκμααρ - Ουτρέχτη: Χατ τρικ ο Παυλίδης, τρία γκολ και δύο ασίστ ο Δουβίκας
Photo Credits: INTIME

Άλκμααρ και Ουτρέχτη αναδείχθηκαν ισόπαλες 5-5 με τον Βαγγέλη Παυλίδη να πετυχαίνει χατ τρικ και τον Τάσο Δουβίκα να απαντά με τον ίδιο τρόπο και δύο ασίστ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αδιανόητα πράγματα στην Ολλανδία, με δύο Έλληνες επιθετικούς να σημειώνουν συνολικά έξι γκολ στον ίδιο αγώνα!

Άλκμααρ και Ουτρέχτη αναδείχθηκαν ισόπαλες 5-5 για τη 19η αγωνιστική της Eredivisie με τον Βαγγέλη Παυλίδη να πετυχαίνει χατ τρικ και τον Τάσο Δουβίκα να απαντά με τον ίδιο τρόπο και δύο ασίστ!

Η μονομαχία του Βαγγέλη Παυλίδη με τον Τάσο Δουβίκα βρήκε νικητή το… ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι δύο επιθετικοί της Εθνικής Ελλάδας σημείωσαν χατ τρικ στη ματσάρα της Άλκμααρ με την Ουτρέχτη που έληξε ισόπαλη με 5-5 για τη 19η αγωνιστική της Eredivisie!

Ο Δουβίκας έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους με δύο γκολ στην κόντρα στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού. Τα λάθη στην άμυνα των φιλοξενουμένων όμως οδήγησαν στην ανατροπή μέχρι το 34ο λεπτό. Ο Μαξίμ Ντέκερ μείωσε στο 20′ και ο Παυλίδης αρχικά ισοφάρισε στο 31′ και τρία λεπτά αργότερα έφερε τα πάνω κάτω.

Ο Δουβίκας δεν είχε πει την τελευταία λέξη και με τακουνάκι στο 41′ έδωσε την ευκαιρία στον Νίκ Φίρχεφερ να κάνει το 3-3. Στο 65′, σε μια νέα αντεπίθεση ο Δουβίκας βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με προβολή έκανε το 4-3. Ο Έλληνας επιθετικός της Ουτρέχτης έκανε χατ τρικ και ο φορ της Άλκμααρ τον μιμήθηκε στο 78′, αφού έφτασε κι αυτός τα τρία γκολ με προβολή, γράφοντας το 5-4 (είχε ισοφαρίσει ο Μες ντε Βιτ).

Ο αγώνας δεν είχε τελειώσει όμως, όσο ο Δουβίκας ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Με τη σέντρα από το γκολ του Παυλίδη, η Ουτρέχτη γύρισε την μπάλα και ο Δουβίκας έβγαλε στον Σάντερ φαν ντε Στρεκ, που πρόλαβε με κεφαλιά (πριν συγκρουστεί με τον τερματοφύλακα) να κάνει το 5-5!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X