Το μέγα σκάνδαλο υπέρ του ΠΑΟΚ Β´ που εξόργισε! (VIDEO)

Το μέγα σκάνδαλο υπέρ του ΠΑΟΚ Β´ που εξόργισε! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μέγα σκάνδαλο στο 66' της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ Β' με τον Πανσερραϊκό σε φάση, όπου δεν μέτρησε καθαρό γκολ υπέρ των Σερραίων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτη αβάντα, μέγα σκάνδαλο πιο σωστά, υπέρ του ΠΑΟΚ Β’ στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, για τον οποίο δεν μέτρησε καθαρό γκολ στο 66′.

Ο Πανσερραϊκός, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση και διαμαρτύρεται έντονα για την φάση αυτή στο ματς με τον ΠΑΟΚ Β’ για τη Super League 2, καθώς, όπως φαίνεται ξεκάθαρα η μπάλα πέρασε τη γραμμή, αλλά το γκολ δεν μέτρησε.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της για την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, που έχει καταφέρει να κερδίζει, αντιπάλους και σφυρίχτρες!

Ζητήσαμε VAR για τους αγώνες της Super League 2 και τώρα ζητάμε το Goal Line Technology… αφού ο βοηθός διαιτητή Μπαλιάκας, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, το εξόφθαλμο γκολ της ομάδας μας ενώ ο συντοπίτης του Τζιουβάρας, είδε το έργο ανάποδα… λίγες αγωνιστικές πριν, αλλοιώνοντας τη βαθμολογία.

Δείτε το βίντεο:


Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X