Bundesliga: Πήρε το ντέρμπι η Ουνιόν και έπιασε την Μπάγερν στην κορυφή

Bundesliga: Πήρε το ντέρμπι η Ουνιόν και έπιασε την Μπάγερν στην κορυφή
Photo Credits: INTIME

Η Ουνιόν πήρε το ντέρμπι του Βερολίνου με 2- επί της Χέρτα και έπιασε την Μπάγερν στην κορυφή της Bundesliga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δεύτερος γύρος της εφετινής Bundesliga ξεκίνησε το ίδιο εντυπωσιακά, σε μία κούρσα με πολλούς «μνηστήρες» για τον τίτλο, πέραν της παντοδύναμης εδώ και μία δεκαετία Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί (που υποδέχονται το βράδυ την Άιντραχτ) ήδη νιώθουν τον ανταγωνισμό στο… πετσί τους, καθώς με τις δύο σερί ισοπαλίες τους, είδαν την καταπληκτική φέτος Ουνιόν Βερολίνου να τους πιάνει στην κορυφή (με αγώνα περισσότερο), μετά την άνετη νίκη της με 2-0 στο τοπικό ντέρμπι με τη Χέρτα, και την Φράιμπουργκ να φτάνει σε απόσταση… βολής (δύο βαθμούς πίσω), μετά τη δική της επικράτηση επί της Άουγκσμπουργκ με 3-1.

Την ίδια ώρα, η Μάιντς επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, φτάνοντας σε ένα εμφατικό 5-2 επί της Μπόχουμ, ενώ η Γκλάντμπαχ έκανε… παρέλαση στην έδρα της Χοφενχάιμ, επικρατώντας με 4-1, και πλησίασε τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

Στο Βερολίνο η Ουνιόν έφτασε με… άνεση στην τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, με σκόρερ τους Ντοέκι (44′) και Σεγκουίν (67′), ενώ η Φράιμπουργκ προηγήθηκε νωρίς (13′ Γκρέγκοριτς) κι αντέδρασε άμεσα μετά την ισοφάριση της Άουγκσμπουργκ (29′ πέναλτι Μπερίσα), παίρνοντας άλλο ένα «τρίποντο» με τα γκολ των Χόλερ (30′) και Λίνχαρτ (85′).

Με πέντε γκολ… φιλοδώρησε η Μάιντς την Μπόχουμ των Σταφυλίδη (μπήκε αλλαγή στο 46′) και Λαμπρόπουλου (έμεινε στον πάγκο), έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αυστριακό Καρίμ Ονισίβο ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, ενώ η Γκλάντμπαχ δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στην έδρα της Χοφενχάιμ, έχοντας σε τρομερή μέρα τον Χόφμαν με δύο γκολ (12′, 38′) και μία ασίστ (83′ στον Στιντλ).

Ο Μπεμπού μείωσε στο 80′ για τους γηπεδούχους, για να βάλει την τελική… πινελιά στο ματς ο Βολφ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X