Κουέστα: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη σεζόν»

Κουέστα: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Για την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ μίλησε ο Κουέστα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις για το ερχόμενο ματς του Άρη ενάντια στην ΑΕΚ έκανε ο Χουλιάν Κουέστα, με τον τερματοφύλακα της ομάδας της Θεσσαλονίκης να αναφέρει πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πως η Ένωση είναι από τις καλύτερες ομάδες φέτος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουέστα:

«Πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογική μας διάθεση, γιατί ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι (με την ΑΕΚ). Έχουμε δυσκολίες με τους τραυματισμούς, όμως, όποιοι κι αν είμαστε, πάμε για νίκη σε αυτό το ντέρμπι! Κοιτάζουμε μπροστά, αυτό πρέπει να κάνουμε. Γενικότερα, οπωσδήποτε πρέπει να έχουμε επιστροφές παικτών, γιατί έχουμε να κυνηγήσουμε τον στόχο της Ευρώπης. Πρέπει να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία».

Για το επίπεδο συγκέντρωσης της ομάδας αλλά και την αντίδραση που απαιτείται, είπε: «Δεν είναι εύκολο. Είμαστε επαγγελματίες, όμως, και πρέπει να το κάνουμε. Είμαστε στενοχωρημένοι, όμως, δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω, παρά μόνο τον αγώνα με την ΑΕΚ. Πάνω από όλα να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Πρέπει να πάμε και να παίξουμε ως μεγάλη ομάδα. Να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για τη νίκη. Φυσικά, έχουμε πολλούς ικανούς παίκτες για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη σεζόν. Εμείς απέναντι στις άλλες μεγάλες ομάδες είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τις στιγμές μας και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε».

Σχετικά με την πώληση του Ντάνιελ Μαντσίνι αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό του Μάνου Γκαρθία δήλωσε ότι… «η αλήθεια είναι ότι μας πονάει που έφυγε ο Μαντσίνι και πήγε σε ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε παίκτες και άνθρωποι, όμως, και του ευχόμαστε το καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Όσο για τον Μανού, είναι δύσκολο να χωνέψουμε αυτό που έπαθε. Πρέπει να είμαστε μαζί του, δίπλα του, να τον στηρίξουμε. Έχει δύσκολους μήνες μπροστά του. Εύχομαι να έχει γρήγορη ανάρρωση».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X