Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ Κ15, κέρδισε με ανατροπή (1-2) τον Παναθηναϊκό Κ15

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ Κ15, κέρδισε με ανατροπή (1-2) τον Παναθηναϊκό Κ15
Photo Credits: INTIME

Σπουδαία νίκη για το τμήμα Κ15 της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα Κ15 της ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη με 1-2 επί του Παναθηναϊκού Κ15στον αγώνα για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Τραχώνων.

Ηταν μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα της ΑΕΚ που βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος με 1-0 από το γκολ του Σουχλάκη (31′) αλλά κατάφερε να φτάσει σε ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παπαροϊδάμης ισοφάρισε στο 50′ μετά από οργανωμένη επιθετική προσπάθεια και ασίστ του Λιγάτου και επτά λεπτά πριν τη λήξη (73′) έγινε το 1-2. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάνου και κεφαλιά πάσα του Δελαπόρτα, ο Παπαδημητρίπου με σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Η ΑΕΚ πήρε μια νίκη απόλυτα δίκαιη, με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα, και απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για την αγωνιστική παρουσία, όσο και για τη συμπεριφορά των παικτών της.

ΑΕΚ (Φώτης Παπαπαναγής): Μωυσίδης, Νίτσος (41′ Γεωργίου) Λιγάτος, Μούρτζινος (60′ Σαββίδης) Δελαπόρτας, Παπαροϊδάμης, Μάνος, Παπαδημητρίου, Τσουραμάνης (41′ Στούμπος) Μαρτόπουλος (41′ Κορράκε) Λάμπρου (41′ Φασφαλής).

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X