Η ατέλειωτη υποκρισία του Μαρινάκη

Η ατέλειωτη υποκρισία του Μαρινάκη
Photo Credits: INTIME

Η πραγματικότητα για όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση της Super League και την δήθεν πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκηγια κεντρική τηλεοπτική διαχείριση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το απόγευμα της Παρασκευής τα Μέσα Ενημέρωσης ιδιοκτησίας αλλά και επιρροής του Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν ξεκινήσει ένα ρεσιτάλ ψεμάτων σχετικά με την κεντρική διαχείριση της Super League.

Παρουσιάζεται από τα συγκεκριμένα Μέσα, ο Μαρινάκης να μπήκε μπροστά ώστε να «καθαρίσει» για κεντρική διαχείριση στην Super League. Κάτι τέτοιο ποτέ δεν έχει συμβεί!

H αλήθεια είναι πως όταν ξεκίνησε να λέει για κεντρική διαχείριση ο Αχιλλές Μπέος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντέδρασε και είπε «μη περιμένετε τίποτα από μένα, ούτε θα ασχοληθώ, όσο υπάρχει αυτό το καθεστώς και έχω Μάνταλο και Μπένετ να μου ορίζουν διαιτητές και να με σφάζουν».

Μετά από λίγο προφανώς το σκέφτηκε ξανά και για να πουλήσει… καθρεφτάκια στους ιθαγενείς το γύρισε κι άρχισε να μιλάει για εξουσιοδότηση ώστε να μιλήσει με τα κανάλια. Όμως αυτό έμεινε στον αέρα, ουδέποτε έκλεισε. Ούτε σε ψήφιση τέθηκε, ούτε προς έγκριση για να εξουσιοδοτηθεί για κάτι τέτοιο. Είναι ψέμα λοιπόν αυτό που παρουσιάζεται από χθες!

Το αποκορύφωμα της υποκρισίας είναι ότι αυτός είπε πως αν προχωρήσει το θέμα της κεντρικής διαχείρισης, ο Ολυμπιακός θα μπει… αργότερα. Όταν δηλαδή λήξει το συμβόλαιο του με την Cosmote TV που είναι τριετές και θα έχει λάβει πάνω από 32 εκατομμύρια επιπλέον των φετινών.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X