Καλό το «pyroshow», καλύτερο το πάρτι στο γήπεδο

Καλό το «pyroshow», καλύτερο το πάρτι στο γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για την παράκληση του Ματίας Αλμέιδα και της ΑΕΚ και έχει υστερόγραφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν το έχω κρύψει και ούτε πρόκειται να αλλάξω γνώμη ή να πω κάτι υποκριτικό. Το «pyroshow» το γουστάρω. Μπορώ να κάθομαι να χαζεύομαι με τις ώρες βιντεάκια από ανάλογα show σε όλο τον κόσμο σε κάθε γήπεδο. Γουστάρω να βλέπω την εξέδρα να παίρνει «φωτιά». Όμως αυτό που γουστάρω περισσότερο είναι να βλέπω την ΑΕΚ να παίζει στο γήπεδό της, με όλο τον κόσμο της στις εξέδρες.

Να βλέπω να κάνουν όλοι χέρια, να βλέπω κασκόλ να τεντώνονται και να κυματίζουν, να βλέπω μπλούζες να ανεμίζουν, να ακούω όλο το γήπεδο να σείεται, να δονείται από μία μόνο λέξη: Α.Ε.Κ.

Στο «Νίκος Γκούμας» αν άναβαν 100, 200, 500, ακόμα και 1.000 καπνογόνα, επειδή το γήπεδο ήταν «ανοικτό», υπήρχε ο στίβος, όλος ο καπνός έφευγε εύκολα. Καλά για το ΟΑΚΑ δεν το συζητώ. Στο νέο μας «σπίτι» όμως, αυτό το πανέμορφο παλάτι, λόγω της ιδιαιτερότητας του διπλού διαζώματος και του στεγάστρου, αν ανάψουν 100 καπνογόνα και όχι… χίλια όπως στο ματς με τον Ιωνικό ή 500 όπως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχουμε πρόβλημα.

Με το χέρι στην καρδιά λοιπόν θα προτιμούσα να μην ανάψει ούτε ένα καπνογόνο στο παιχνίδι με τον Άρη. Διότι κακά τα ψέματα ψάχνουν διαρκώς να βρούνε τρόπο να μας προκαλέσουν πρόβλημα. Να κλείσουν την «Αγιά-Σοφιά» για να έρθουν οι άλλοι να παίξουν σε άδειο γήπεδο. Δεν πρέπει να τους δώσουμε αυτό το δικαίωμα.

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο δίνει το δικό της show. Στην συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών της στήνει πάρτι. Και ειδικά όταν η μηχανή πάρει μπροστά, δεν σταματά. Για ποιο λόγο λοιπόν να πατήσουμε εμείς το φρένο; Για ποιο λόγο να δώσουμε το χρόνο και τη δυνατότητα στον αντίπαλο να συνέλθει από το σοκ; Διάβασα πολύ προσεκτικά όσα είπε ο Αλμέιδα.

Ο «Πελάδο» ουσιαστικά κάνει έκκληση να βοηθήσουμε την ομάδα με έναν διαφορετικό τρόπο. Ο Αργεντινός τεχνικός με τη δουλειά του μας έχει «ψήσει» όλους. Ας του κάνουμε λοιπόν το χατίρι. Ας τον βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Ας σεβαστούμε τον διπλανό μας που μπορεί να έχει πρόβλημα υγείας. Ας δώσουμε τη δυνατότητα στην ομάδα να συνεχίσει σε αυτό τον διαβολεμένο ρυθμό και να μη σταματήσει.

Είμαι σίγουρος πως αν οι οπαδοί της ΑΕΚ το ήθελαν, θα μπορούσαν να κάνουν κόλαση το γήπεδο με τη φωνή τους για 90′! Το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Αλλά και σχετικά πρόσφατα στο ματς με τον Ατρόμητο ο κόσμος με τη φωνή, τα συνθήματα και το τραγούδι βοήθησε την ομάδα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα προκειμένου να φτάσει στη νίκη.

Να είστε σίγουροι πως την Κυριακή και ειδικότερα την Πέμπτη, πασατέμπο να φάει κάποιος στο χέρι θα κάνει σαν… πεθαμένος για να τον πάρουν με το φορείο. Δεν πρέπει να γίνει με την… καμία κάτι τέτοιο. Πρέπει να έρθουν όλοι να «τιμωρηθούν» αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο! Όπως συνέβη με τον Ρουμάνο κλάψα.

Θα έρθει Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος στην επικοινωνία

Η ΑΕΚ είναι μία νίκη μακριά από την κορυφή. Από τη στιγμή που θα καταφέρει να κερδίσει τον Άρη, αυτό που θα ζήσουμε θα είναι τρεις φορές χειρότερο από αυτό του 2018. Διότι τότε εκτός από τον Μποτία που έκλαιγε στα αποδυτήρια είχαμε και τους άλλους που προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει ότι επειδή το όπλο δεν βγήκε από τη θέση του δεν υπήρχε!

Αλλά εδώ έφτασαν να κάνουν θέμα μία συνέντευξη του Μανόλο Χιμένεθ του 2019 και να την παρουσιάσουν ως θέμα του 2023 και να τονίσουν ότι ο Ισπανός τεχνικός είδε το όπλο στα αποδυτήρια από το κινητό.

Το επίπεδο ευφυΐας τους βεβαίως είναι κάτω του μετρίου. Διότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μανόλο Χιμένεθ την ώρα που έκανε τη μπούκα ο Λούμπος Μίχελ και απειλούσε τον Κομίνη και τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με το όπλο μέσα στο γήπεδο ήταν ήδη στα αποδυτήρια διότι ο διαιτητής της αναμέτρησης τον είχε αποβάλλει νωρίτερα!

ΥΓ: Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να εμπλέξει την ΑΕΚ στην υπόθεση Μαντσίνι. Όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε επιθέσεις στο γήπεδο. Μέχρι που έφτασε η ομάδα που παίζει στο χρεωμένο προκάτ να αποκαλέσει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια όχι με την ιδρυτική του ονομασία, όχι με την εμπορική του ονομασία, αλλά… νεότευκτο. Πόσο πολύ ενοχλεί το νεότευκτο τελικά. «Επιτρέψτε» τους λοιπόν να έρθουν να το απολαύσουν και μην τους «επιτρέψετε» να φύγουν πριν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης κάθε αγώνα.

ΥΓ 2: Ο Παναθηναϊκός έκανε το εξής εκπληκτικό στην υπόθεση Μαντσίνι. Έκανε πάσα το «θέμα», προκειμένου να δικαιολογήσουν το πόσο «κότσος» πιάστηκε ο ιδιοκτήτης του που πλήρωσε για τον Μαντσίνι μέχρι και το 25% της Μπορντό και ο Καρυπίδης του πήρε σχεδόν 2,7 εκατ. ευρώ (διότι είναι ξεκάθαρο πως η πληροφόρηση δεν υπήρχε από τον… Μελισσανίδη, ούτε από τον Καρυπίδη) και όταν έφαγαν τη διάψευση, βγήκαν να υπερασπιστούν το «θέμα»! Θεϊκό ε; Επί της ουσίας με τη διαρροή τους βγήκαν και παραδέχθηκαν πως αυτοί έκαναν την πάσα στο ραδιόφωνο του ιδιοκτήτη τους… Το ότι ο Μελισσανίδης δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνει μάγκα τον Καρυπίδη δίνοντάς του αυτά τα λεφτά, ούτε καν πέρασε από το μυαλό τους. Όσα αντιλαμβάνεται κανείς…

ΥΓ 3: Στη Θεσσαλονίκη απέκτησαν πάλι… μπόι επειδή κέρδισαν τον Παναθηναϊκό (που παραπαίει) και τον απέκλεισαν στο Κύπελλο. Μιλάμε για την ίδια ομάδα που δεν μπορούσε να κερδίσει Ατρόμητο και ΟΦΗ. Αλλά είναι δικαίωμά τους είναι να πιστεύουν ότι είναι η Μπαρτσελόνα. Δε θα πρέπει κανέναν να μας απασχολεί τι πιστεύει ο καθένας για την ομάδα του. Δεν έχουν όμως κανένα δικαίωμα και ειδικά ο Ρουμάνος να λέει πράγματα που: πρώτον δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεύτερον προκαλούν. Το πολύ καλό της υπόθεσης είναι ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα να πέσει κάτω πια. Το είχα γράψει και στο προηγούμενο blog. Σε κάθε αρλούμπα του Ρουμάνου ή του αστείου περίγυρού του έχει ήδη απαντήσει. Και αυτό θα συνεχίσει να κάνει όποτε χρειαστεί.

ΥΓ 4: Σήμερα η ΑΕΚ υποδέχεται το Περιστέρι στις 4 το μεσημέρι. Με νίκη κάνει βήμα τετράδας. Οφείλουμε να την βοηθήσουμε…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X