Κοίτα που έφτασε η ΑΕΚ και περίμενε τα καλύτερα!

Κοίτα που έφτασε η ΑΕΚ και περίμενε τα καλύτερα!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου προετοιμάζεται για τα ματς Κυριακής και Δευτέρας και προβλέπει, ότι είναι πολύ πιθανό να βρουν την ΑΕΚ στα καλύτερά της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πώς το έλεγε ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς, σε εκείνη την κλασική ελληνική ταινία: «Το θέμα είναι να τρουπώσω. Άμα τρουπώσω, τρούπωσα…». Δώστου μία ευκαιρία να βρει τη χαραμάδα για να μπει και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και για την ΑΕΚ. Αν βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, άντε μετά να την ξεκουνήσεις από εκεί. Αντιλαμβάνεστε, πως έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, το ματς της Κυριακής με τον Άρη αποκτά πολύ μεγάλη σημασία για την Ενωση.

Κυρίως επειδή για κάποιες ώρες, ενδεχομένως κάποιες μέρες, μπορεί και για μόνιμα, θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Και μετά κανείς δεν ξέρει αν και πως μπορεί να πέσει από εκεί. Σε πρώτη φάση όμως, αυτό το οποίο πρέπει να γίνει, είναι το βράδυ της Κυριακής η ΑΕΚ να είναι στο +2 από τον Παναθηναϊκό και να περιμένει τι μπορεί να φέρει το ματς των «πράσινων» στην Τρίπολη. Είναι φανερό σε όλους το τελευταίο διάστημα, πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι στα καλά του. Προσπαθεί να βρει κάπου για να πιαστεί, αλλά δεν βγαίνει τίποτα καλά.

Αντίθετα, για την ΑΕΚ πηγαίνουν σχεδόν τα πάντα καλά εδώ και καιρό. Εκτιμώ πως άπαντες αντιλαμβάνονται, πως πρόκειται για την πιο θεαματική ομάδα στην Ελλάδα. Εκείνη που παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο, που μπορεί να σμπαραλιάσει τον αντίπαλο της με τον τρόπο που αγωνίζεται, ενώ όσο περνά ο καιρός δείχνει να μαθαίνει και να βελτιώνεται, βάζοντας στο «ρεπερτόριο» της και πράγματα που έλειπαν. Οπως τις ανατροπές αποτελεσμάτων, σαν αυτή που ήρθε στη Νίκαια.

Η ΑΕΚ θα γεμίσει ψυχολογία

Δεδομένα, την Κυριακή και τη Δευτέρα δεν θα απονεμηθεί κάποιος τίτλους, αλλά αντιλαμβάνεστε πως σε μία κατάσταση με πολύ εύθραυστες ισορροπίες και σε καταστάσεις που αλλάζουν από αγωνιστική σε αγωνιστική, εκείνος που έχει την καλή ψυχολογία και βρίσκει αυτοπεποίθηση μέσα από τα αποτελέσματα, είναι και εκείνος που μπορεί να ξεπεράσει κάθε πρόβλημα. Εχουμε ακόμα πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας, θεωρώ ως συνθήκη που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ότι οι τέσσερις διεκδικητές του πρωταθλήματος θα είναι με μικρές διαφορές στην έναρξη των πλέι οφ.

Αλλά ακόμα και έτσι, αντιλαμβάνεστε πως το πάτημα της κορυφής είναι μία κίνηση με μεγάλο συμβολισμό. Πώς λέγαμε παλιά για τις ομάδες που κατακτούσαν τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα; Πως αναφερόμασταν σε κάποιες νίκες τίτλου μέσα σε συγκεκριμένες έδρες; Έτσι, λοιπόν, στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία – κόντρα σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο που πάντα έχει και έξτρα λόγους να παίζει καλά και δυνατά κόντρα στην ΑΕΚ – υπάρχει ευκαιρία για την Ενωση να φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πρέπει να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά τη δυναμική της Νέας Φιλαδέλφειας και τη δυνατότητα να παίρνει τα παιχνίδια εκεί μέσα με κάθε τρόπο. Ερχονται μεγάλα παιχνίδια και κυρίως οι αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό που ιντριγκάρουν πάρα πολύ τους «κιτρινόμαυρους» και δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες. Εχει εξήγηση όλο αυτό. Οπως αποδείχθηκε ήδη στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο τρόπος που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ τους αντιπάλους της είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Η λογική της ΑΕΚ είναι πλέον της ομάδας που μπαίνει για να νικήσει να παίξει το δικό της ποδόσφαιρο ώστε να φτάσει στο στόχο της.

Η ανάγκη μιας προσθήκης

Διαβάστε τη συνέχεια

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X