Συνάντηση Μελισσανίδη-Αλμέιδα με υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΚ!

Συνάντηση Μελισσανίδη-Αλμέιδα με υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ματίας Αλμέιδα συναντήθηκαν με στελέχη της ΑΕΚ - Τα ανοικτά ζητήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνάντηση… κορυφής εκτυλίχθηκε στο στρατόπεδο της ΑΕΚ το βράδυ της Παρασκευής!

Με τον Δημήτρης Μελισσανίδη και τον Ματίας Αλμέιδα παρόντες, είναι λογικό να γίνουν σενάρια πως στη συνάντηση έγινε λόγος για τα μεταγραφικά, αλλά και το σύνολο των αγωνιστικών ζητημάτων του Δικεφάλου.

Στη συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και τον προπονητή της Ένωσης έδωσαν το «παρών» και ο τεχνικός διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι όπως και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης Παναγιώτης Κονέ. Παρότι είναι λογικό να γίνουν τέτοιες σκέψεις, η εν λόγω συνάντηση δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα γίνει κάποια κίνηση στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Στο τραπέζι βρίσκεται εκτός των άλλων και το «ζεστό» ενδιαφέρον που δείχνουν αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ για τους παίκτες που έχει αναδείξει η ΑΕΚ με τον τρόπο που αγωνίζεται φέτος. Οι ανανεώσεις ή μη συμβολαίων που εκπνέουν σε λίγους μήνες συζητήθηκαν επίσης όπως και η πιθανότητα να γίνει κάποια κίνηση στο φινάλε των μεταγραφών.

Στόπερ και… Κικάνοβιτς στο τραπέζι

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για την απόκτηση στόπερ, καθώς αυτή η θέση μαζί με εκείνη του αριστερού μπακ είναι οι μοναδικές που… παίρνουν ενίσχυση στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Στο τραπέζι είναι πάντα και η υπόθεση του αριστερού εξτρέμ Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς.

Ένας παίκτης για τον οποίο έχει εισηγηθεί ο Ματίας Αλμέιδα μιας και τον γνωρίζει καλά και ξέρει και τι μπορεί να δώσει στην ομάδα του. Οι Σαν Χοσέ Ερθκουέικς από την άλλη ζητούν 2 εκατ. ευρώ την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση κοντά στο 1,5 εκατομμύριο. Η επικοινωνία των δύο πλευρών έχει διακοπεί εδώ και αρκετές ημέρες ωστόσο δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί.

AEK Cult Stories: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X