Αλμέιδα: «Πάμε για να πάρουμε τους δύο βαθμούς με Βριλήσσια»

Εικόνες από το ΑΕΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας
Photo Credits: INTIME

Τι σχολίασε ο παίκτης της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με τα Βριλήσσια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη νίκη-πρόκριση στο F4 του Κυπέλλου Ελλάδος, η ΑΕΚ φιλοξενείται το Σάββατο (28/01, 15:00) από τα Βριλήσσια για την 16η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι «κιτρινόμαυροι» στοχεύουν μόνο στο διπλό που θα τους διατηρήσει σε τροχιά κορυφής, κόντρα σε μία ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς.  Ο Λεονάρντο Αλμέιδα δήλωσε στο aek.gr: «Είναι ένα παιχνίδι, που γνωρίζουμε καλά τον αντίπαλο. Παίξαμε μαζί τους φιλικά, αλλά και το παιχνίδι στον πρώτο γύρο. Ξέρουμε ποια είναι τα δυνατά τους σημεία, αλλά είμαι σίγουρος πως εάν δουλέψουμε όπως πρέπει και κάνουμε ό,τι μας έχει πει ο κόουτς, θα πάρουμε τους δύο πόντους».

Όσον αφορά την προϊστορία, ΑΕΚ και Βριλήσσια έχουν τεθεί αντιμέτωποι 13 φορές στη Handball Premier, 7 με γηπεδούχο την ΑΕΚ και 6 τα Βριλήσσια, με την «Ένωση» να μετρά 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Στους αγώνες στα Βριλήσσια, η «Ένωση» έχει πανηγυρίσει 2 φορές, 1 αγώνας έληξε δίχως νικητή, ενώ οι γηπεδούχοι μετρούν 3 νίκες. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει σημειώσει 363 τέρματα (157 εκτός έδρας), και τα Βριλήσσια 349 (155 εντός έδρας).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X