Κασελάκης: «Κόντρα στην ΑΕΚ πρέπει να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό με πολύ μεγάλη ένταση»

Κασελάκης: «Κόντρα στην ΑΕΚ πρέπει να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό με πολύ μεγάλη ένταση»
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός του Περιστερίου Bwin μίλησε για το ματς απέναντι στην ΑΕΚ

Ο Λεωνίδας Κασελάκης στάθηκε στη μάχη του Περιστερίου Bwin με την ΑΕΚ το Σάββατο (28/1, 16:00, ΕΡΤ 3) για τη Basket League.

Ο αρχηγός του Περιστερίου Bwin μίλησε για το ματς απέναντι στην ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το Σάββατο (28/1, 16:00, ΕΡΤ 3) και στάθηκε στη συγκέντρωση που απαιτείται σε τέτοια παιχνίδια. Επιπλέον ο Λεωνίδας Κασελάκης πρόσθεσε πως οι παίκτες όλο και περισσοτερο δένονται μεταξύ τους.

«Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την ΑΕΚ, ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου, ενώ προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση η οποία δεν συνοδεύτηκε όμως με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε ένα παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό με πολύ μεγάλη ένταση, όπως απαιτείται. Για μας θα είναι πολύ σημαντικό να επιβάλλουμε τον ρυθιμό μας μέσα από την άμυνα μας. Από κει και πέρα, στην επίθεση πρέπει να διαβάσουμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ και να είμαστε στα 40 λεπτά πολύ συγκεντρωμένοι και ήρεμοι για να μπορέσουμε να έχουμε την εικόνα που θέλουμε, προκειμένου να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Όσο για την συνεχή βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα, υπογράμμισε: «Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο καθένας έχει το ρόλο του, δενόμαστε μεταξύ μας και αποδίδουμε καλύτερα. Πλέον τα παιχνίδια που έρχονται μπροστά μας, είναι πολύ σημαντικά και θα πρέπει σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100%».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X