ΑΕΚ: Επαφές για στόπερ, βλέπει και για αριστερό μπακ

ΑΕΚ: Επαφές για στόπερ, βλέπει και για αριστερό μπακ

Η ΑΕΚ σε επαφές για στόπερ - «Τσεκάρει» και για αριστερό μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ κινείται για στόπερ και αριστερό μπακ.

Σαφέστατα, για την ΑΕΚ το ματς της Κυριακής με τον Αρη έχει προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή. Ωστόσο, φτάνοντας και προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, στην Ενωση προχωρούν παράλληλα και τις τελικές επαφές για να φανεί τελικά αν και πως μπορούν να ενισχυθούν περαιτέρω. Το μεταγραφικό επιτελείο βρίσκεται σε εγρήγορση και στην ΑΕΚ έχουν αρκετές ανοιχτές υποθέσεις, για να δουν με ποια θα προχωρήσουν.

Η αλήθεια είναι πως στις μεταγραφές τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Ετσι, αν και στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας φαινόταν να έχει ξεχωρίσει μια επιλογή κεντρικού αμυντικού που φαινόταν έτοιμος να κλείσει, το θέμα πήρε αρνητική τροπή. Αυτό σημαίνει πως στην ΑΕΚ ψάχνουν και άλλες επιλογές, καθώς έτσι κι αλλιώς είχαν καταρτίσει μια τελική σορτ λιστ με τρία ονόματα, με τα οποία βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή.

Διαβάστε περισσότερα για τις μεταγραφικές σκέψεις της ΑΕΚ

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X