Κλάψα Λουτσέσκου και για τη διαιτησία: «Αυτό γίνεται πάντα όταν παίζουμε κόντρα σε αθηναϊκές ομάδες»! (VIDEO)

Κλάψα Λουτσέσκου και για τη διαιτησία: «Αυτό γίνεται πάντα όταν παίζουμε κόντρα σε αθηναϊκές ομάδες»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία είχε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία είχε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας πως ο Κουρμπέλης έπρεπε να έχει αποβληθεί και αναφέροντας πως αυτή η αντιμετώπιση υπάρχει κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ομάδες της Αθήνας.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι, ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» καυτηρίασε τη διαιτησία του Φινλανδού Πέτρι Βιλγιάνεν υποστηρίζοντας πως άφηνε το σκληρό παιχνίδι των «πρασίνων» ενώ στάθηκε στη φάση των Κουρμπέλη – Νάρεϊ που δεν αποβλήθηκε ο μέσος του «τριφυλλιού».

«Οι δύο νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, άναψαν τη δίψα τους για εκδίκηση. Οι παίκτες μου έδειξαν τεράστια νοοτροπία, δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις ξανά μετά από τρεις μέρες με τον Παναθηναϊκό και να είσαι συγκεντρωμένος», ανέφερε αρχικά ο 53χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων» για να προσθέσει:

«Πρέπει να σταθώ σε κάτι. Η επιθετικότητα των παικτών του Παναθηναϊκού υποστηρίχτηκε από τη διαιτησία, όπως γίνεται πάντα όταν παίζουμε κόντρα σε αθηναϊκές ομάδες. Η αποβολή του Κουρμπέλη ήταν ξεκάθαρη. Θα μιλούσαμε για άλλο ματς.

Δεν τιμωρήθηκε καμία προσπάθειά τους που πήγαινε πέρα από το επιτρεπόμενο όριο. Ένας ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο μπορεί να αισθανθεί πολύ καλά όταν τον χτυπάνε συνεχώς, αλλά αυτό μένει ατιμώρητο».


ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X