Γκουαρντιόλα για τον Αρτέτα: «Με έκανε καλύτερο προπονητή»

Γκουαρντιόλα για τον Αρτέτα: «Με έκανε καλύτερο προπονητή»
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μικέλ Αρτέτα ο Πεπ Γκουαρδιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Μικέλ Αρτέτα ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Δεν ξέρω τον αντίκτυπό μου στον Αρτέτα, αλλά η επιρροή του πάνω μου ήταν τόσο σημαντική για να γίνω καλύτερος προπονητής» ανέφερε ο Πεπ Γκουαρδιόλα όταν ρωτήθηκε για τον αντίπαλό του στη Premier League, Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος οδηγεί την Άρσεναλ στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, με τους «κανονιέρηδες» να είναι στο +5 και με ένα ματς λιγότερο από την Μάντσεστερ Σίτι.

«Το ήξερα από όταν ήταν εδώ στη Σίτι. Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο επίσης και για την Άρσεναλ, γιατί στις κακές στιγμές τον εμπιστεύτηκαν και τον κράτησαν. Για να γίνει αυτό, έπρεπε να τον στηρίξουν, γι’ αυτό χρειάζεται χρόνος και επένδυση. Όλοι έχουν όνειρα. Ξέρω ότι πήγε στο σύλλογό του, όπου είναι φίλαθλος, ήταν αρχηγός εκεί. Λατρεύει τον σύλλογο. Θυμάμαι εδώ, όταν βάζαμε γκολ, πηδούσε πολύ εκτός από μια ομάδα. Ήταν Άρσεναλ. Είπα τότε ότι σε αυτόν τον τύπο αρέσει η Άρσεναλ» είπε στη συνέχεια ο Πεπ για τον Αρτέτα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X