Τους τα άρπαξε χοντρά ο Άρης και σκαρφίστηκαν... θρίαμβο κατά της ΑΕΚ

Τους τα άρπαξε χοντρά ο Άρης και σκαρφίστηκαν... θρίαμβο κατά της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Insider αποκαλύπτει το παρασκήνιο γύρω από την απέλπιδα προσπάθεια του Παναθηναϊκού να εμπλέξει την ΑΕΚ στη μεταγραφή Μαντσίνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαντσίνι είναι καλός παίκτης. Αν η ΑΕΚ είχε ανάγκη σε αυτές τις θέσεις που καλύπτει κανείς δεν μπορεί να είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να ασχολούταν μαζί του ως μια γνωστή δοκιμασμένη επιλογή από την εγχώρια αγορά.

Αυτό που δε θα έκανε ποτέ βέβαια, θα ήταν να δεχθεί την κοστολόγηση του συγκεκριμένου παίκτη στα επίπεδα στα οποία εμφανίζεται να έχει κλείσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Αλλά δικαίωμα τους να κάνουν ό,τι θέλουν.

Βλέποντας απ΄έξω όσα έχουν γίνει όμως με τα περί εμπλοκής της ΑΕΚ, περνάμε σε άλλο επίπεδο. Σε αυτό στο οποίο δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε. Γιατί όταν κύριοι έχετε στριμωχτεί στα σχοινιά μετά τα ματς με τον ΠΑΟΚ συν την απώλεια της βαθμολογικής διαφοράς στο πρωτάθλημα, σας κράζει ο κόσμος σας για ανεπάρκεια στην στήριξη της ομάδας κι αναγκάζεστε να χορέψετε στον ρυθμό του Καρυπίδη και να πληρώσετε χρυσάφι έναν καλό παίκτη της Super League όχι από ομάδα πρωταθλητισμού, δε σας φταίει τίποτα η ΑΕΚ.

Το να αποφασίζετε να δημιουργήσετε την εντύπωση πως η ΑΕΚ που ήταν πλήρης σε αυτές τις θέσεις κι έκανε και την μεταγραφή του Φερνάντες, πήγε να πάρει τον Μαντσίνι αλλά… ατύχησε, είναι επιθετική ενέργεια κατά της ΑΕΚ. Κι όταν το βλέπει κάποιος απ΄έξω όπως εμείς, τότε η απάντηση της ΑΕΚ είναι 100% δικαιολογημένη. Και στην ουσία της και στο ύφος της.

Το πιο παράδοξο απ’ όλα στο μεταξύ είναι πως μετά την αντίδραση του ρεπόρτερ που μετέδωσε την συγκεκριμένη πληροφορία και την απάντηση της ΑΕΚ, χωρίς προσχήματα βγήκε και πήρε θέση ο Παναθηναϊκός. Με λίγα λόγια υιοθέτησε, πήρε την πατρότητα αυτής της κίνησης κατά της ΑΕΚ. Και μάλιστα με τρόπο άκομψο. Κάνοντας αναφορές σε διαψεύσεις της ΑΕΚ για άλλα ζητήματα, που σύμφωνα με αυτούς αποδείχθηκε πως δεν ίσχυσαν.

Πως όμως αποδείχθηκε αυτό με βάση όσα είπαν στην διαρροή τους; Πήρε λέει τελικά τον Γκατσίνοβιτς μετά από έξι μήνες. Σοβαρά; Αν τον είχε πάρει τον Γενάρη, τώρα δηλαδή, πάλι θα είχε αποδειχθεί πως η διάψευση ήταν μούφα; Θα μας τρελάνετε;

Αλλά η αποθέωση είναι με τα περί Μελισσανίδη. Διέψευσε λέει η ΑΕΚ το επεισόδιο με τον ίδιο πρωταγωνιστή στο ματς των play offs, αλλά τελικά δέχθηκε τιμωρία. Η ΑΕΚ δηλαδή όταν βγήκε η διαρροή από τον Παναθηναϊκό για επεισόδιο στα αποδυτήρια (γιατί ο Παναθηναϊκός την έβγαλε), έπρεπε να μην υπερασπιστεί τον εαυτό της, έπρεπε να συνομολογήσει, δεν έπρεπε να παρουσιάσει την δική της θέση.

Τα των ρεπόρτερ μεταξύ τους δεν μας ενδιαφέρουν, ούτε ενδιαφέρουν και τον κόσμο. Το ζήτημα εδώ είναι πως ο Παναθηναϊκός με ένα ασύστολο ψεύδος σύμφωνα με την ΑΕΚ (που φυσικά την ΑΕΚ πιστεύουμε) επιχείρησε να μετριάσει τις εντυπώσεις από το οικειοθελές «ριφιφί» που υπέστη από τον Καρυπίδη. Με το να παρουσιάσει την απόκτηση του Μαντσίνι ως μεταγραφικό θρίαμβο… με αντίπαλο την Ένωση! Και το συνεχίσαν μάλιστα με ανόητες διαρροές περί αξίας των διαψεύσεων και προσπάθεια η ΑΕΚ να φανεί ως αφερέγγυα στις κατά καιρούς τοποθετήσεις της.

Προφανώς η πίεση είναι πάρα πολύ μεγάλη και ως ένα βαθμό πρέπει να τους κατανοούμε τόσο πολύ που ξέφυγαν τους αμέσως προηγούμενους μήνες. Το κακό γι΄αυτούς είναι πως πρόκειται άμεσα να γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Και τότε δεν θα υπάρχουν ευφάνταστα σενάρια για να ταΐσουν τον κόσμο τους.

O Insider

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X