ΑΕΚ: Ευθύνη της ΚΕΔ το επαναλαμβανόμενο «έγκλημα» με Πατιό και Τσιάνα

ΑΕΚ: Ευθύνη της ΚΕΔ το επαναλαμβανόμενο «έγκλημα» με Πατιό και Τσιάνα
Photo Credits: INTIME

Η ευθύνη για τους δύο διαιτητές που έχουν αδικήσει επανειλημμένα και την ΑΕΚ ανήκει στην ΚΕΔ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για μια ακόμη φορά τα διαιτητικά λάθη είναι αυτά που πρωταγωνιστούν στο ελληνικό χάντμπολ, πηγαίνοντας πίσω το άθλημα και φυσικά χάνοντας με αυτό τον τρόπο την αξιοπιστία του.

Μετά τον Αερωπό στο πρωτάθλημα, ήταν σειρά της Δράμας στο Κύπελλο, να πέσει θύμα διαιτητικής αδικίας, με θύτη πάλι τον Ολυμπιακό. Οι Δραμινοί «βράζουν» για το γνωστό και μη εξαιρετέο δίδυμο των Πατιού – Τσιάνα, που αλλοίωσαν ξεκάθαρα το αποτέλεσμα και με τις αποφάσεις τους, συνέβαλλαν στην πρόκριση του Ολυμπιακού στο final 4 του Κυπέλλου. Η ευθύνη βέβαια για τους συγκεκριμένους, που έχουν αδικήσει επανειλημμένα την ΑΕΚ, σε βαθμό που και πέρυσι και φέτος έχει ζητήσει η Ένωση την διά βίου εξαίρεση τους από τα παιχνίδια της, ανήκει στην ΚΕΔ!

Αξίζει απλά να διαβάσει κανείς τα όσα λένε στη Δράμα για την αντιμετώπιση που είχαν στο χθεσινό παιχνίδι και φυσικά για τη φάση που το έκρινε, με την επανάληψη του πέναλτι που μπήκε γκολ και θα τελείωνε την πρόκριση υπέρ τους. Έντονα παράπονα έχουν και από τον παρατηρητή ο οποίος για έναν ανεξήγητη λόγο που κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα σφύριξε επανάληψη του πέναλτι. Η ΚΕΔ ζήτησε γραπτές εξηγήσεις από τους δύο διαιτητές Πατιό-Τσιάνα και τον παρατηρητή Παρτεμιάν έτσι ώστε ανάλογα να πάρει τις αποφάσεις της. Είναι δεδομένες ωστόσο οι ευθύνες της ΚΕΔ στο κομμάτι της διαιτησίας η οποία δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ακολουθήσει την ανοδική πορεία του ελληνικού χάντμπολ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X