Για αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα με ΟΣΦΠ διαμαρτύρεται η Δράμα: «Φτάνει κύριοι της ΟΧΕ, ρημάζετε το άθλημα»

Για αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα με ΟΣΦΠ διαμαρτύρεται η Δράμα: «Φτάνει κύριοι της ΟΧΕ, ρημάζετε το άθλημα»

Η Δραμινή ομάδα με ανακοίνωση της εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της για τις διαιτητικές αποφάσεις που της στέρησαν την πρόκριση στο Final-4

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για αλλοίωση αποτελέσματος κάνει λόγω η ομάδα της Δράμας η οποία «άγγιξε» την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό ωστόσο οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν αυτές που έκριναν την έκβαση του αγώνα.

Η Δραμινή ομάδα αναφέρει χαρακτηριστικά στο επίσημο προφίλ της:

«Αλλοίωση αποτελέσματος στην Δράμα μετά από τραγικό λάθος του Παρατηρητή Παρτεμιάν.
3η φορά στερούμαστε συμμετοχή σε Final 4 από τραγικά λάθη στελεχών του αγώνα.
Ένσταση από την Δραμινή ομάδα για 2 περιπτώσεις που δήλωσαν στην γραμματεία ότι θα υποβάλλουν ένσταση αλλά δεν τους επετράπη από τον Κομισάριο!!!!!
Η καταπληκτική εμφάνιση των Δραμινών στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν συνοδεύτηκε από μια πρόκριση στο Final 4 για 3η φορά αφού από σφάλματα στελεχών του αγώνα (Κομασαρίων Διαιτητών χρονομετρών Γραμματειών) στέρησαν το δικαίωμα των Δραμινών στο όνειρο.
Οι Δραμινοί ξέφυγαν στο σκορ με 4 γκολ 29-25 6 λεπτά πριν την λήξη, 30-28 δύο λεπτά πριν την λήξη με την λήξη του αγώνα κέρδισαν πέναλτυ (και δίλεπτη που δεν δόθηκε) το εκτέλεσαν κανονικά με σφύριγμα του διαιτητή πέτυχαν το 31-30 μετά από κατακύρωση του γκολ από τον διαιτητή και εκείνη την στιγμή ο Παρατηρητής Παρτεμιάν κάλεσε τους διαιτητές και ζήτησε επανάληψη του πέναλτυ με την αιτιολογία ότι είχε χτυπήσει την κόρνα γιατί ο Ολυμπιακός άλλαξε τον τερματοφύλακά του, που είχε δικαίωμα να τον αλλάξει αλλά η άγνοια κανονισμών που έχει τον οδήγησαν σε λανθασμένη ενέργεια και αλλοίωση αποτελέσματος.
Οι Δραμινή ξεπέρασαν το σοκ της αδικίας με πίστη στην νίκη προηγήθηκαν με 2 γκολ στην παράταση 35-33 2΄πριν λήξη ο αγώνας, και στο τέλος ισοφαρίστηκε από τον Ολυμπιακό πηγαίνοντας το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτυ.Στο τέλος της παράτασης 15΄΄ πριν λήξη στην προσπάθεια των Δραμινών να εκδηλώσουν αιφνιδιασμό έγινε αντικανονικό μαρκάρισμα σε παίκτη μας κάτι που έπρεπε να δοθεί πέναλτυ δίλεπτο και δεν δόθηκε και ενώ ήταν φάση που για μια ακόμη φορά έκρινε τον αγώνα κανένας δεν συμβουλεύτηκε το VAR.
Οι Δραμινοί και τις δύο αυτές στιγμές δήλωσαν ότι θέλουν να κάνουν ένσταση ο Παρτεμιάν τους είπε στο τέλος και στο τέλος ενώ συντάσσονταν το Φύλλο αγώνα δεν τους επέτρεψε να κάνουν ένσταση!!!!
Όλα αυτά δεν πρέπει να επισκιάσουν την καταπληκτική εμφάνιση της ομάδας μας η οποία παρόλο τους τραυματισμούς και τα προβλήματα όρθωσε το ανάστημά της απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο και έδειξε ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.
Ευχαριστούμε θερμά του φιλάθλους μας που για μια ακόμη φορά με την αθρόα προσέλευσή τους ήταν ο όγδοος παίκτης μας αλλά κυρίως να τους ευχαριστήσουμε για την ψυχραιμία που επέδειξαν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X