Μπλέχτηκε και ο ΠΑΟ στις διαψεύσεις για Μαντσίνι!

Μπλέχτηκε και ο ΠΑΟ στις διαψεύσεις για Μαντσίνι!
Photo Credits: INTIME

Μπλέχτηκε και ο Παναθηναϊκός στις διαψεύσεις για τον Ντανιέλ Μαντσίνι και μιλά για «εγκυρότητα των διαψεύσεων»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπλέχτηκε στις διαψεύσεις για τον Ντανιέλ Μαντσίνι και απάντησε… στην ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα δημοσίευμα υποστήριζε ότι η Ενωση προσπάθησε να μπει σφήνα στη μεταγραφή Μαντσίνι, κάτι που δεν ισχύει και διαψεύστηκε άμεσα και από την ΑΕΚ και από τον Άρη.

Ωστόσο οι «πράσινοι» αποφάσισαν να απαντήσουν στη διάψευση της ΑΕΚ λέγοντας ότι «η εγκυρότητα των διαψεύσεων εξαρτάται πάντα από την πηγή την οποία προέρχονται».

Παράλληλα, όπως αναφέρει το sdna, ο ΠΑΟ αναφέρει ότι «το παρελθόν μας έχει αποδείξει ότι όταν η ΑΕΚ βγάζει διάψευση για τέτοια θέματα υπάρχει… καπνός και φωτιά από πίσω. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, όπου η Ένωση είχε διαψεύσει  την οποιαδήποτε εμπλοκή της, ωστόσο λίγους μήνες αργότερα κινήθηκε για τον παίκτη. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε ένα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (7η αγωνιστική πλέι οφ) τον περσινό Μαϊό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε κάνει φραστική επίθεση  στους διαιτητές  στο ημίχρονο με την ΠΑΕ ΑΕΚ να βγάζει διάψευση. Λίγες μέρες αργότερα ο Μελισσανίδης είχε τιμωρηθεί με ένα μήνα απαγόρευση εισόδου για το περιστατικό αυτό.

Αυτά τα δύο γεγονότα αποδεικνύουν ότι όταν η ΑΕΚ βγάζει διάψευση… επιβεβαιώνει απλά τα όσα έχουν γίνει. Η ιστορία άλλωστε το έχει αποδείξει και τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X