Μέσα στο όλο «πακέτο» της ΑΕΚ είναι και η σωστή νοοτροπία

Μέσα στο όλο «πακέτο» της ΑΕΚ είναι και η σωστή νοοτροπία
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά τη νίκη-πρόκριση στις Σέρρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ΑΕΚ είχε προκριθεί στους «4» του Κυπέλλου από το πρώτο παιχνίδι.

Την Κυριακή μάλιστα, έχει μπροστά της, ένα δύσκολο, όσο και κρίσιμο ματς με τον Άρη. Το να χαλάρωναν οι ρυθμοί και η ένταση της ομάδας, να αντιμετώπιζε τη ρεβάνς στις Σέρρες ως αγγαρεία και να σφράγιζε την πρόκριση με κάνα… σβηστό 1-1, θα ήταν κάτι φυσιολογικό και σύνηθες για οποιαδήποτε ομάδα θα ήταν στη θέση της. Ακόμα και για οποιαδήποτε ΑΕΚ των περασμένων ετών.

Όχι όμως για την ΑΕΚ του Αλμέιδα. Η νοοτροπία που θέλαμε και που ζητούσαμε για την ΑΕΚ, υπάρχει στην ΟΜΑΔΑ (με όλα τα γράμματα κεφαλαία) του Ματίας. Είτε θα παίξει καλά, είτε μέτρια, είτε (σπάνια) άσχημα όπως την περασμένη Κυριακή στη Νίκαια, η νοοτροπία θα είναι αυτή που πρέπει να έχει μια μεγάλη ομάδα. Με βασικό άξονα τον σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο της.

Πάνω από 4.000 Ενωσίτες στις Σέρρες

Βράδυ Τετάρτης, στις παγωμένες Σέρρες, βρέθηκαν πάνω από 4.000 «Ενωσίτες», με την πρόκριση να έχει κριθεί από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Πήγαν όμως στο γήπεδο γιατί πολλοί εξ αυτών, έχουν σπάνια την ευκαιρία να είναι δίπλα στην ΑΕΚ λόγω της τεράστιας απόστασης από την Αθήνα. Και η ΑΕΚ του Αλμέιδα τους σεβάστηκε και έπαιξε με το ίδιο πάθος, την ίδια ένταση και τον ίδιο ρυθμό ως το τέλος.

Μεγάλες κουβέντες δεν λέμε, ούτε πρέπει ποτέ να παρασυρθούμε σε αλαζονικά σχόλια, όπως έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν οι… άλλοι. Το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και αμφίρροπο, το ίδιο προβλέπεται και για το Κύπελλο.

Ρεαλιστικά, φαβορί δεν υπάρχει, ούτε για το πρωτάθλημα, ούτε για το Κύπελλο. Αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η ΑΕΚ έχει όλο το «πακέτο» για να τα πάρει και τα δύο. Την ομάδα, το βάθος πάγκου, το τεχνικό τιμ, την έδρα, αλλά και τη σωστή νοοτροπία. Κι αυτό, το τελευταίο, φαίνεται αν υπάρχει, κυρίως σε παιχνίδια όπως αυτό στις Σέρρες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X