Η... υπερομάδα του Μίτσελ δυσκολεύτηκε ακόμα κι από τον Άρη, Τζολάκης και Ελ Αραμπί έδωσαν τη νίκη (0-1) στον Ολυμπιακό (VIDEO)

Η... υπερομάδα του Μίτσελ δυσκολεύτηκε ακόμα κι από τον Άρη, Τζολάκης και Ελ Αραμπί έδωσαν τη νίκη (0-1) στον Ολυμπιακό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από τον αποκλεισμό αλλά ο Τζολάκης έπιασε το πέναλτι του Γκρέι και στη συνέχεια ο Ελ Αραμπί σκόραρε για το 0-1 κόντρα στον Άρη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Άρης ήταν αυτός που έπαιξε καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αυτός που έχασε τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες, αυτός που είχε τη σπουδαιότερη φάση για το γκολ στο φινάλε, αυτός που έμεινε -έστω και για λίγο- με αριθμητικό πλεονέκτημα, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έφυγε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 88′, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 1-0 τους «κίτρινους» για τρίτη φορά μέσα σε λίγες μέρες και πέρασαν στην τετράδα όπου τους περιμένει ήδη η ΑΕΚ. Κορυφαίος του αγώνα με διαφορά ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με τέσσερις επεμβάσεις στις κλασικές ευκαιρίες των γηπεδούχων και άλλη μία στο κερδισμένο και εκτελεσμένο από τον Γκρέι πέναλτι του 84ου λεπτού, όταν αποβλήθηκε και ο Ανδρέας Ντόη. Υποτονική -τουλάχιστον- και αυτή εμφάνιση της ομάδας του Μίτσελ που έπαιξε με τη φωτιά, έχασε και αυτή τρεις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο επέλεξε να περιμένει μαζικά στην άμυνα, χωρίς υποψία φάσης μέχρι το γκολ.


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X