Επίσημο: Ανέλαβε τον Ιωνικό ο Γρηγορίου

Επίσημο: Ανέλαβε τον Ιωνικό ο Γρηγορίου
Photo Credits: INTIME

Προπονητής του Ιωνικού είναι με κάθε επισημότητα ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος αντικαθιστά τον Δημήτρη Σπανό στον πάγκο της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού ανέλαβε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ο νέος τεχνικός του Ιωνικού, με την ομάδα της Νίκαιας να ανακοινώνει πως ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Σπανού.

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Σπανό στον πάγκο της ομάδα μας.

Ο κύριος Γρηγορίου είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και προπονητής. Έχει μεγάλη εμπειρία στους πάγκους και έχει χαράξει τη δική του πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην πρώτη κατηγορία.

Συνολικά, ο νέος προπονητής της ομάδας μας μετράει στους πάγκους περισσότερα από 400 παιχνίδια, ενώ σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας έχει 189 αγώνες! Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει εμπειρία και από ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχοντας κοουτσάρει τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο σε αγώνες για τα προκριματικά του Europa League.

Στο επιτελείο του Μιχάλη Γρηγορίου θα βρίσκονται και οι Νίκος Παναγιωτάρας (βοηθός προπονητή), Γιάννης Γεωργιάδης (γυμναστής) και Νίκος Ιωσηφίδης (αναλυτής). Από το τεχνικό επιτελείο αποχωρούν οι Γιάννης Κοντοές (βοηθός προπονητή) και Διονύσης Αλεξόπουλος (αναλυτής), τους οποίους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα.

Καλωσορίζουμε τον νέο μας προπονητή και το επιτελείο του στην οικογένεια του Ιωνικού!»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X