Δεν τη... βγάζει στον Ολυμπιακό ο Μαρσέλο - Στο κόλπο για τον Βραζιλιάνο η Φλουμινένσε

Δεν τη... βγάζει στον Ολυμπιακό ο Μαρσέλο - Στο κόλπο για τον Βραζιλιάνο η Φλουμινένσε
Photo Credits: INTIME

Στο κόλπο για την απόκτηση του Μαρσέλο έχει μπει και η Φλουμινένσε, η οποία περιμένει να δει αν θα ανανεώσει ή όχι ο Βραζιλιάνος με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να ήρθε στον Ολυμπιακό με πάρα πολλές προσδοκίες, ωστόσο μόνο καλά δεν πάνε τα πράγματα για τον Μαρσέλο στο Λιμάνι. Ο Βραζιλιάνος δεν θυμίζει με τίποτα τον ποδοσφαιριστή που ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και με δυσκολία βρίσκεται στις αποστολές των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα το μέλλον του στην ομάδα να προβλέπεται δυσοίωνο.

Έτσι, στο κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει η Φλουμινένσε από την πατρίδα του, με τον πρόεδρο της ομάδας, Μάριο Μπιτενκούρτ, να αναφέρει πως περιμένει τις εξελίξεις και να δει αν τελικά ο 34χρονος θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό.

«Για τον Μαρσέλο είναι ένας παίκτης που επίσης θέλουμε αλλά βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με τον Τιάγκο Σίλβα. Είναι ακόμα με συμβόλαιο στην Ελλάδα μέχρι τον Μάιο. Περιμένουμε να δούμε την απόφασή του, αν θα ανανεώσει ή όχι. Υπήρξαν νέες φήμες ότι η Αλ Νασρ, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενδιαφέρεται για αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάστασή του» ανέφερε αναλυτικά ο πρόεδρος της Φλουμινένσε.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X