Έλυσε το συμβόλαιό της με τον Ιατρούδη η Κηφισιά

Έλυσε το συμβόλαιό της με τον Ιατρούδη η Κηφισιά
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν από την Κηφισιά αποτελεί ο Γιάννης Ιατρούδης, όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Βορείων Προαστίων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του είναι ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Γιάννης Ιατρούδης. 

Παρελθόν από την Κηφισιά με κάθε επισημότητα αποτελεί ο Γιάννης Ιατρούδης. Ο 22χρονος φορ, ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Β, δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του την ομάδα της Κηφισιάς κι έτσι μετά από οκτώ συμμετοχές 233 λεπτών συνολικά έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει με την ομάδα και αποχώρησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς για τον Γιάννη Ιατρούδη:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Ιατρούδη.

Ο 24χρονος επιθετικός μετακόμισε στην ομάδα μας στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, μετρώντας οκτώ (8) συμμετοχές σε Betsson Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας.

Στο διάστημα παραμονής του στην Κηφισιά, ο Γιάννης Ιατρούδης επιβεβαίωσε όσα ήδη ξέραμε για εκείνον. Πρόκειται για έναν εξαίρετο χαρακτήρα και έναν αφοσιωμένο επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν για όσα προσέφερε και να του ευχηθούν καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X