Επιμένει για την Μάρκοτ Ρόμπι ο Στέφανος Τσιτσιπάς! (VIDEO)

Επιμένει για την Μάρκοτ Ρόμπι ο Στέφανος Τσιτσιπάς! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να εκφράζει τον θαυμασμό του για τη Μάργκο Ρόμπι, ίσως και για να την κάνει να αποδεχτεί την «πρόσκλησή» του να παρακολουθήσει αγώνα του στη Μελβούρνη!

Μετά τη χθεσινή… έκρηξη αγάπης για την Αυστραλή σούπερ σταρ, ο Στεφ ανέβασε σήμερα στο twitter ένα βίντεο, όπου η Μπάρμπαρα Σετ τεστάρει τις «αυστραλιανές» γνώσεις του.

Και συνόδεψε το βίντεο με την ατάκα «Vegemite (σ.σ. γνωστό αυστραλιανό άλειμμα) και Margot Robbie: Δύο πράγματα που κάνουν την Αυστραλία σπουδαία».

Λίγα λεπτά αργότερα μοιράστηκε και ένα βίντεο του ιταλικού Eurosport, στο οποίο αναφέρει ότι θέλει να φάει χταπόδι με την ηθοποιό στην Ελλάδα, σχολιάζοντας στα ιταλικά: «Να φάω χταπόδι και πατάτες στην Ακρόπολη με τη Margot Robbie; Είναι σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, μόνο που πιθανώς είναι απλώς μια ψευδαίσθηση που προκαλείται από την υπερβολική κατανάλωση Vegemite»!

Για να δούμε, θα του κάνει το χατίρι η Ρόμπι;

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X