Η ΑΕΚ «έλιωσε» τον ΠΑΟΚ και έφυγε φουλ για το πρωτάθλημα (VIDEO)

Η ΑΕΚ «έλιωσε» τον ΠΑΟΚ και έφυγε φουλ για το πρωτάθλημα (VIDEO)

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ που αναδείχθηκε με αυτό το αποτέλεσμα πρωταθλήτρια χειμώνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν σήμερα κλείνουν 31 χρόνια από ένα απολαυστικό σαββατιάτικο 3-1 επί του ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το οποίο η ΑΕΚ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα, καθ’ οδόν για τον πρώτο από τους τρεις σερί τίτλους της περιόδου 1992-94.

Σε ένα ματς που το είδε όλη η Ελλάδα μέσω της ΕΡΤ (εξ ου και ο… σοκαριστικός για την εποχή μικρός αριθμός εισιτηρίων που ήταν μόνο 9.582) η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έφτασε σε ένα άνετο και στιλάτο 3-0.

Ο ΠΑΟΚ ήταν και τότε μια δυνατή ομάδα (είχε φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου, αποκλείοντας μάλιστα την ΑΕΚ τρεις μήνες αργότερα) αλλά εκείνο το απόγευμα δεν είχε απαντήσεις. Η ΑΕΚ έδωσε ρεσιτάλ ποδοσφαίρου και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Έχασε μάλιστα και πέναλτι με τον Βασίλη Δημητριάδη όταν το σκορ ήταν ακόμα στο 2-0.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 27′ με τον Δημητριάδη και το 2-0 ήρθε στο 73′ με άψογο πλασέ του Γιώργου Σαββίδη. Λίγο αργότερα, στο 80′, ο Ελληνοαμερικανός Φρανκ Κλόπας πέτυχε το πιο ωραίο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή, μετά από έξυπνο «πάτημα» του Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος είχε δώσει την «ασίστ» με κεφαλιά και στο πρώτο γκολ.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε με τον Μίλαν Τζούρτζεβιτς στο 86′ και το τελικό 3-1 επέτρεπε στην ΑΕΚ να τελειώσει τον πρώτο γύρο ως πρωταθλήτρια χειμώνα. Μετά από τέσσερις μήνες θα γινόταν και πρωταθλήτρια… καλοκαιριού.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X