Νέα «χυλόπιτα» για τον Παναθηναϊκό - Ο Νέιπιερ προτιμά την Αρμάνι Μιλάνο

Νέα «χυλόπιτα» για τον Παναθηναϊκό - Ο Νέιπιερ προτιμά την Αρμάνι Μιλάνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ έχει μπει στο μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Πορτορικανός γκαρντ μπορεί να αποτέλεσε τον «εκλεκτό» του Ντέγιαν Ράντονιτς για την «πράσινη» περιφέρεια ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις τον φέρνουν πιο κοντά στο Μιλάνο.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της περασμένης Κυριακής (22/1) ο Μαυροβούνιος προπονητής επιθυμούσε την απόκτηση του Σαμπάζ Νέιπιερ και οι «πράσινοι» έκαναν την κίνηση προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Συγκεκριμένα πρόσφεραν 40.000 δολάρια τον μήνα έως το τέλος της σεζόν αλλά στη συνέχεια μπήκε «σφήνα» η Αρμάνι Μιλάνο.

Το «encestando» ανέφερε ότι ο παίκτης είναι κοντά στην ιταλική ομάδα, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες στην Ελλάδα. Μάλιστα ο Ετόρε Μεσίνα ήταν εκείνος που το πήρε πάνω του καθώς φέρεται να επικοινώνησε με τον Νέιπιερ προκειμένου να του εξηγήσει το πλάνο που έχει στο μυαλό του και να του αναλύσει τα όσα ζητάει από εκείνον. Χωρίς να υπάρχει διαφορά όσον αφορά την οικονομική πρόταση σε σχέση με αυτή του «τριφυλλιού».

Όπως φαίνεται, το τηλεφώνημα του Ιταλού τεχνικού αποτέλεσε και το «κερασάκι στην τούρτα» για τον 31χρονος γκαρντ, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Αρμάνι και όχι αυτή του Παναθηναϊκού. Για τον παίκτη έδειξε ενδιαφέρον και η Μπασκόνια η οποία ασχολήθηκε με την περίπτωσή του.

Αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να απλώσουν αλλού τα δίχτυα τους όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας (τουλάχιστον) έως και το τέλος της σεζόν. Τέλος να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς της G-League και δη στην ήττα των Mexico City Capitanes απέναντι στους Rio Grande Valley Vipers με 124–120 (Ντέις 40-Φαρίντ 24)

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X