«Γκάζια» από τον Σαλιχάμιζιτς στους παίκτες της Μπάγερν: «Κοιμηθήκαμε»

«Γκάζια» από τον Σαλιχάμιζιτς στους παίκτες της Μπάγερν: «Κοιμηθήκαμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρεις εβδομάδες πριν από τον πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League, με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχαμίτζιτς, ζήτησε από τους παίκτες να… ξυπνήσουν, λίγο μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Κολωνία.

Οι παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 90ο λεπτό, όταν ισοφάρισε ο Τζόσουα Κίμιχ, για την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της Μπάγερν από την επανέναρξη της Μπούντεσλιγκα, μετά από το εκτός έδρας 1-1 στην Λειψία.

«Κοιμηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καλοί. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο, καθώς ψάξαμε λύσεις στις πτέρυγες. Εάν είχαμε παίξει έτσι σε όλο το παιχνίδι, θα είχαμε νικήσει», επεσήμανε ο Σαλιχάμιτζιτς και πρόσθεσε:

«Είναι καιρός να αλλάξουμε ταχύτητα, να αρχίζουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, να καταλάβουμε ότι τώρα είναι το πρωτάθλημα. Εχω την εντύπωση ότι αυτό δεν συμβαίνει ακόμη».

Με αυτές τις δύο ισοπαλίες το 2023, η Μπάγερν είδε την Λειψία να μειώνει την απόσταση από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς, ενώ εάν νικήσουν στους αγώνες τους, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Φράιμπουργκ και η Ουνιόν Βερολίνου, μπορούν να βρεθούν στους τρεις βαθμούς από τους Βαυαρούς.

Ο Σαλιχάμιτζιτς ενοχλήθηκε από την επιλογή του Σερζ Γκνάμπρι να επισκεφθεί την Εβδομάδα Μόδας, στο Παρίσι την Κυριακή, ημέρα ξεκούρασης στην γερμανική ομάδα.

«Είναι ερασιτεχνισμός, αυτό ακριβώς που δεν είναι η Μπάγερν. Μια ελεύθερη ημέρα είναι για ξεκούραση, για να μπορείς να τα δώσεις όλα για τον επόμενο αγώνα», σχολίασε σχετικά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X