Η ΑΕΚ μπροστά στον υπέροχο λαό της Βορείου Ελλάδος σφραγίζει την πρόκριση στις Σέρρες! (17:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ μπροστά στον υπέροχο λαό της Βορείου Ελλάδος σφραγίζει την πρόκριση στις Σέρρες! (17:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

H AEK αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό για τη ρεβάνς του 3-0 του πρώτου αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεύτερη νίκη για τον κόσμο της θέλει η ΑΕΚ στις Σέρρες!

Η Ένωση φιλοξενείται από τα «λιοντάρια» σήμερα (17:30, Cosmotesport 2, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) ρεβάνς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, σε μία αναμέτρηση που δείχνει ότι θα είναι τυπικά διαδικασία έπειτα από το 3-0 στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης τον νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι Ολυμπιακός-Άρης (1-0).

Το πλάνο της ΑΕΚ

Με πολλές αλλαγές θα παραταχθούν οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι έχουν μπροστά τους και τον δύσκολο αγώνα (29/1, 19:30) με τον Άρη για την 20η αγωνιστική της Super League. Αφού δεδομένα απουσιάζουν Λιβάι Γκαρσία, Ντομαγκόι Βίντα, Αρόλντ Μουκουντί, Εχσάν Χατζισαφί, Ορμπελίν Πινέδα και Νόρντιν Άμραμπατ.

Φυσικά, δεν είναι στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα και ο Νίκλας Ελίασον που επέστρεψε στις προπονήσεις. Αντιθέτως, στη διάθεσή του Αργεντινού τεχνικού είναι ξανά οι Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Κώστας Γαλανόπουλος.

Η πιθανή 11άδα της ΑΕΚ για το ματς είναι: Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Σιντιμπέ δεξιά στην άμυνα, ο Ραντόνια αριστερά, Μήτογλου-Τζαβέλλας στα στόπερ, Γαλανόπουλος-Φράνσον στον άξονα, δεξιά ο Φερνάντες, αριστερά ο Τσούμπερ και ο Μάνταλος πίσω από τον Φαν Βέερτ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης και Μαχαίρας.

Ο φοβερός κόσμος της ΑΕΚ στις Σέρρες

Μετά από 10 χρόνια η ΑΕΚ ταξίδεψε ξανά στις Σέρρες και ο κόσμος της είναι εκεί.

Οι παίκτες της Ένωσης έφτασαν χθες στην πόλη για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό σήμερα για το Κύπελλο Ελλάδος ενώ όπως προκύπτει και από τη διάθεση των εισιτηρίων του ματς ο κόσμος του Δικεφάλου θα δώσει δυναμικό «παρών».

Εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν χθες στο ξενοδοχείο που μένει η αποστολή της Ένωσης για να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και να πάρουν αυτόγραφα. Οπαδοί και παίκτες της ΑΕΚ έγιναν… ένα. Ο Ματίας Αλμέιδα, ο Σέρχιο Αραούχο, ο Γιώργος Τζαβέλλας, αλλά και όλα τα μέλη της «κιτρινόμαυρης» αποστολής αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Πανσερραϊκού, Κωνσταντίνος Αδάλης, «από τη Δευτέρα που ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων κόσμος σπεύδει για να προμηθευτεί το εισιτήριο του για το ματς».

«Είδαμε μετά από παρά πολλά χρόνια κόσμο να περιμένει έξω από τα εκδοτήρια για να ανοίξουν και να πάρει εισιτήρια», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Αδάλης. Ταυτόχρονα πολλοί φίλοι της ΑΕΚ καλούν από διάφορα μέρη της Βόρειας Ελλάδας για να κλείσουν εισιτήρια και να δώσουν το «παρών» σήμερα.

Το πλάνο του Πανσερραϊκού

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ένα… θαύμα για να συνεχίσουν στη διοργάνωση και ο στόχος τους είναι να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες από τον συγκεκριμένο αγώνα. Στην αποστολή είναι Τάσος Αυλωνίτης και Πασχάλης Στάικος, ενώ εκτός έμειναν Αλί Μπαμπά και Τέλης Καρασαλίδης.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Γιανναράκης, Αυλωνίτης, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Στάϊκος, Σιόντης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ.

Μια πιθανή ενδεκάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είναι: Γιαννίκογλου – Ζέρης, Γιανναράκης, Παντεκίδης, Λυμπεράκης – Ανάκογλου, Θυμιάνης – Μούργος, Στίνα, Σοφιανός – Κατσαντώνης

Οι διαιτητές του αγώνα Πανσερραϊκός – ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Τσιμεντερίδης Σταύρος
  • Βοηθοί: Τζιουβάρας Θεόδωρος, Κόλλιας Αθανάσιος
  • 4ος: Κατσικόγιαννης Αλέξανδρος (Ηπείρου)
  • VAR: Παπαδόπουλος Ιωάννης, Νικολαΐδης Κωνσταντίνος

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X