Παναθηναϊκός: Έψαχνε τόσους μήνες εξτρέμ και δίνει... 3 εκατ. ευρώ τον Μαντσίνι

Παναθηναϊκός: Έψαχνε τόσους μήνες εξτρέμ και δίνει... 3 εκατ. ευρώ τον Μαντσίνι
Photo Credits: INTIME

Συμβόλαιο 700.000 ευρώ δίνει στον Ντάνιελ Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού έχει… φλομώσει τους φιλάθλους της ομάδας με το εξωνυχιστικό ψάξιμο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αγορά και εν τέλει μετά από τόσους μήνες… αναζήτησης ήρθε σε συμφωνία με τον Ντάνιελ Μαντσίνι σε ένα deal που φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ.

Σε πλήρη συμφωνία ήρθε ο Παναθηναϊκός με τη διοίκηση του Άρη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (25/1) για την αγορά του Ντάνιελ Μαντσίνι και πλέον ο Αργεντινός εξτρέμ προβάρει ήδη την πράσινη φανέλα

Το τελικό deal, μαζί με τα χρήματα που θα λάβει ο Άρης, το ποσοστό μεταπώλησης 20% που είχε η Μπορντό, τις προμήθειες και την εφορία, έκλεισε σε ένα ποσό λίγο κάτω από τα 3 εκατ. ευρώ. Με τον Μαντσίνι να ετοιμάζεται για να υπογράψει εντός της Τετάρτης (25/1) συμβόλαιο 3,5 ετών (ήτοι έως το καλοκαίρι του 2026) με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν με τα μπόνους τις 700.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός κλείνει με μεγάλη καθυστέρηση ένα πολύ βασικό μέτωπο με έναν παίκτη που παρακαλά να φύγει από την ομάδα του ένα μήνα τώρα.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X