Δυναμικό «παρών» από τον κόσμο της ΑΕΚ στις Σέρρες (VIDEO)

Δυναμικό «παρών» από τον κόσμο της ΑΕΚ στις Σέρρες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στο αυριανό (25/1) ματς Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανσερραϊκό με τον κόσμο της Ένωσης να δίνει δυναμικό «παρών»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Σέρρες ζουν και αναπνέουν για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπως προκύπτει και από τη διάθεση των εισιτηρίων του ματς, με τον κόσμο της Ένωσης να δίνει δυναμικό «παρών»

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Πανσερραϊκού, Κωνσταντίνος Αδάλης, «από τη Δευτέρα που ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων κόσμος σπεύδει για να προμηθευτεί το εισιτήριο του για το ματς».

«Είδαμε μετά από παρά πολλά χρόνια κόσμο να περιμένει έξω από τα εκδοτήρια για να ανοίξουν και να πάρει εισιτήρια», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Αδάλης.

Ταυτόχρονα, όπως αποκάλυψε πολλοί φίλοι της ΑΕΚ καλούν από διάφορα μέρη της Βόρειας Ελλάδας για να κλείσουν εισιτήρια και να δώσουν το «παρών» στην αυριανή αναμέτρηση!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X