«Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει να υπολογίζει στον Ορμπελίν Πινέδα και μετά τον Ιούνιο»

«Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει να υπολογίζει στον Ορμπελίν Πινέδα και μετά τον Ιούνιο»
Photo Credits: INTIME

Στην επιθυμία της ΑΕΚ να κρατήσει τον Ορμπελίν Πινέδα αναφέρεται ο ισπανικός Τύπος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην επιθυμία της ΑΕΚ να κρατήσει τον Ορμπελίν Πινέδα και την επόμενη σεζόν αναφέρεται ο ισπανικός Τύπος.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «moiceleste.com» που ασχολείται αμιγώς με την επικαιρότητα της Θέλτα φιλοξενεί ρεπορτάζ με τίτλο: «Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει να υπολογίζει στον Ορμπελίν Πινέδα και μετά τον Ιούνιο».

Στην αρχή του δημοσιεύματος γίνεται αναφορά στα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι, όπου ο Πινέδα δεν υπολογιζόταν στη Θέλτα και κατέφθασε στην Ελλάδα. Εν συνεχεία υπογραμμίζεται ότι «η ΑΕΚ είναι ενθουσιασμένη με την απόδοσή του και σύμφωνα με τον μεξικανικό Τύπο, είναι αποφασισμένη να παλέψει για να επεκτείνει τη σχέση της».

Στο δημοσίευμα, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, γίνεται εκτενής αναφορά στις επιδόσεις του Πινέδα με την ΑΕΚ. «Η εμφάνισή του με την αθηναϊκή ομάδα ήταν φανταστική. Μετρώντας όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 7 γκολ, στα οποία προσθέτει 3 ασίστ, σε 22 αγώνες. Η ομάδα σας βρίσκεται σε μια εξαιρετική στιγμή. Έχει καταφέρει να μειώσει τη διαφορά με τον πρωτοπόρο, αφού νίκησε τον Παναθηναϊκό με ένα υπέροχο γκολ».

Και καταλήγοντας στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι «η Θέλτα γνωρίζει ήδη ότι η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά στην Πρίνσιπε ξέρουν επίσης ότι έχει αξία και ότι τον εμπιστεύονται, οπότε η πρώτη πρόθεση είναι να επιστρέψει στο Βίγκο το επόμενο καλοκαίρι και να παλέψει για μια θέση σε μια θέση που θα ταίριαζε πολύ στον Καρβαλάλ ακόμα και σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X