Καραλής κατά ΠΑΟΚ: «Γραφικότητες και ασυναρτησίες - Τι… κλεισμένο με 4 νίκες από το 1927;»

Καραλής κατά ΠΑΟΚ: «Γραφικότητες και ασυναρτησίες - Τι… κλεισμένο με 4 νίκες από το 1927;»
Photo Credits: INTIME

Απάντησε στον ΠΑΟΚ ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής απάντησε μέσω ανάρτησής του στο Facebook στον ΠΑΟΚ.

«Τουλάχιστον ο…”Ντιπον και Ντιπον”, πριν γράψει τις ασυναρτησίες του, το έψαξε: “Γκούγκλαρε”. Οι (2) ασπρόμαυροι…Τεν-Τεν (σ.σ δαιμόνιος ρεπόρτερ στο ομώνυμο κόμικ) …ΔΕΝ; Μέχρι φλας ιντερβίιους και μετά για ύπνο; Γιατί είχε και… συνέντευξη τύπου μετά, γεμάτη ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ και ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΊΕΣ!!! Χαμπάρι δεν πήρατε;», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καραλής.

Και συμπληρώνει: «Υ.γ Συγγνώμη για την απόδοση των αγγλικών όρων κι ονομάτων στα ελληνικά. Θα…”βελτιώσω τα αγγλικά” μου και θα επανέλθω».

Ενώ καταλήγοντας απαντώντας ουσιαστικά στον Κυριάκο Κυριάκο που έκανε λόγο για «έναν προπονητή που ‘του χει κλείσει πολλάκις το σπίτι», αναφέρει:  «Υ.γ1 Με 4 νίκες, από το…1927 ως σήμερα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ε, δεν το λες και… “κλεισμένο” το ΣΠΙΤΙ μας. Αντίθετα, μου μοιάζει να σας περιμένει ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ. Με …σκέτο καφέ και παξιμάδια. Εις το επανιδείν».

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τι είχε προηγηθεί χθες, όπου ο Κυριάκος Κυριάκος προσπάθησε να απαντήσει στον Καραλή και… απέτυχε οικτρά!

Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ θέλει και ασχολείται συνέχεια με την ΑΕΚ.

Ο Διεθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ απαντά στα οικτρά σχόλια του Ραζβάν Λουτσέσκου για το τι… κάνουν οι άλλοι με τα καινούρια γήπεδα. Στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καραλής αναφέρεται στην έννοια του Μυθομανή και του Παθολογικού Ψεύτη, ενώ είναι και ένα υστερόγραφο «για εμένα η επιστήμη δεν υπάρχει».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Κυριάκος Κυριάκος προσπάθησε να απαντήσει στον Καραλή και… απέτυχε οικτρά.

«Η αξία της άποψης δεν μετριέται από το πόσοι συμφωνούν μαζί σου, αλλά από την αδυναμία όσων διαφωνούν να βρουν ένα έστω κανονικό επιχείρημα εναντίον σου.

ΥΓ. Πως λέγεται κάποιος που χρειάζεται να γκουγκλάρεις για να θυμηθείς που δουλεύει, που κατηγορεί έναν προπονητή που του’ χει κλείσει πολλάκις το σπίτι πως ψάχνει τρικ για να γίνει το …επίκεντρο της προσοχής, μετά από μια ακόμη εμφατική εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι; Θα μας ψοφήσετε ρε σατανάδες!», έγραψε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X