Ακολουθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ-Νασρ ο Μόντριτς

Ακολουθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ-Νασρ ο Μόντριτς
Photo Credits: INTIME

Μέσο της Σαουδικής Αραβίας δημοσίευσε πως η Αλ-Νασρ έχει αποσπάσει την υπογραφή και του Λούκα Μόντριτς για το προσεχές καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αλ Νασρ μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα αγωνίζεται ο Λούκα Μόντριτς, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Alyaum από την Σαουδική Αραβία, λέγοντας πως οι Σαουδάραβες εξασφάλισαν την υπογραφή του Κροάτη μέσου για την επόμενη περίοδο!

Το Μέσο αναφέρει μάλιστα ότι «η μεταγραφή θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα», ενώ επικαλείται πηγές εντός της διοίκησης του συλλόγου που απέκτησε πριν από μερικές εβδομάδες τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το συμβόλαιο του Κροάτη μέσου με την Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και παρότι υπήρχαν πληροφορίες ότι θα ανανεωθεί τουλάχιστον για έναν χρόνο, εντούτοις δεν έχουν υπάρξει υπογραφές.

Ο Μόντριτς αγωνίζεται στην βασίλισσα από το 2012 και στα 37 του δεν αποκλείεται να ψάξει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο όπως ο CR7, δίπλα στο πλευρό του οποίου αγωνίστηκε για 6 χρόνια.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X