Καντζούρης: «Φαβορί η Μάλαγα στη διοργάνωση, αλλά ήρθαμε για να παλέψουμε»

Καντζούρης: «Φαβορί η Μάλαγα στη διοργάνωση, αλλά ήρθαμε για να παλέψουμε»
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός της ΑΕΚ χαρακτήρισε τη Μάλαγα φαβορί, αλλά κατέστησε σαφές πως ΄«ήρθαμε, όμως, εδώ για να παλέψουμε»

«Αντιμετωπίζουμε ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, και μάλιστα στην έδρα του. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ήρθαμε, όμως, εδώ (στη Μάλαγα) για να παλέψουμε», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης ενόψει του αυριανού ματς με τη Μάλαγα.

O προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης, δήλωσε για τον αυριανό (25/01) αγώνα της πρεμιέρας της φάσης των «16» του BCL, με την πανίσχυρη Ουνικάχα, λίγο πριν από την αποψινή προπόνηση στο Palacio de Deportes José María Martín Carpena:

«Αντικειμενικά αντιμετωπίζουμε ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, και μάλιστα στην έδρα του. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ήρθαμε, όμως, εδώ (στη Μάλαγα) για να παλέψουμε. Για να παίξουμε το μπάσκετ, που ξέρουμε. Να δείξουμε για άλλη μία φορά στην Ευρώπη, ότι είμαστε μία καλή ομάδα, με προσωπικότητα, κι ότι μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά. Προφανώς, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνά μας. Σε ό,τι αφορά στην επίθεση, θα πρέπει να δείξουμε το ομαδικό πνεύμα που απαιτείται ειδικά σε τέτοιους αγώνες, ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X