Θα μας τρελάνουν στο Λιμάνι: Ο Ολυμπιακός αντιδρά σε ευρωπαϊκό τελικό στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» και ζητά… Καραϊσκάκη! (ΦΩΤΟ)

Θα μας τρελάνουν στο Λιμάνι: Ο Ολυμπιακός αντιδρά σε ευρωπαϊκό τελικό στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» και ζητά… Καραϊσκάκη! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Απίστευτος Ολυμπιακός, αντιδρά σε ευρωπαϊκό τελικό στην OPAP Arena και ζητά… Καραϊσκάκη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από τέσσερα χρόνια ο Ολυμπιακός είχε κλείσει την πόρτα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την Εθνική ομάδα που από τότε περιπλανιέται στα γήπεδα όλης της χώρας.

Τώρα οι «ερυθρόλευκοι», πουλάνε τρέλα και με επιστολή τους, την οποία αποκαλύπτει το SDNA, προτείνουν το φαληρικό γήπεδο ως έδρα του τελικού του Conference League το 2024 για το οποίο η ΕΠΟ είναι σε συζητήσεις με την UEFA προκειμένου να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Στην επιστολή τους μάλιστα, δεν κατονομάζουν την «OPAP Arena» αλλά τη χαρακτηρίζουν «νεότευκτο». Με απλά λόγια «όχι» στην Εθνική ομάδα αλλά «ναι» στον τελικό του Conference League που θα διοργανώσει η ΕΠΟ, λέει ο Ολυμπιακός που βρήκε άλλο ένα μέτωπο για να κοντράρει την ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου. Πρόκειται για την ίδια ΕΠΟ της οποίας την παραίτηση έχει ζητήσει αλλά πριν από λίγες μέρες στήριξε ουσιαστικά με την παρουσία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Εκτελεστική Επιτροπή, στην οποία σκόπιμα είχαν απουσιάσει 8 σύμβουλοι.

Επιφυλάσσεται μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός για προσφυγή στα δικαστήρια  (!) και τονίζει ότι αν επιλεγεί τελικά η έδρα της ΑΕΚ αυτό «θα αποτελεί μία ακόμα έκνομη ενέργεια, στη μακρά διαδικασία των επιλογών της Ομοσπονδίας που εντάσσονται στην εξυπηρέτηση συμφερόντων των εντολέων της διοίκησης της ΕΠΟ και των εξωθεσμικών παραγόντων που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο».

Το περιεχόμενο της επιστολής που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το SDNA

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν περιέλθει στην αντίληψη μας, η ΕΠΟ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ΟΥΕΦΑ προκειμένου να φιλοξενηθεί από την Ελλάδα ένας τελικός αγώνας ευρωπαϊκής διοργάνωσης τον οποίο η Ομοσπονδία προτίθεται να διοργανώσει σε νεότευκτο γήπεδο 

Προκαλεί κατάπληξη πως είναι δυνατόν η Ομοσπονδία να προχωρά σε τέτοιες πρωτοβουλίες εν κρυπτών από το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην έχει πραγματοποιηθεί πραγματική διαβούλευση μεταξύ της ΕΠΟ, του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και της Ελληνικής Πολιτείας για να επιλεγεί η καλύτερη υποψηφιότητα που θα ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ενός τέτοιου αγώνα και δεν θα εκθέτει διεθνώς τη χώρα.

Υποθέτουμε ότι αντιλαμβάνεστε καλύτερα από τον οποιοδήποτε ότι η διεξαγωγή μιας τόσο σημαντικής αναμέτρησης όπως ένας τελικός αγώνας ευρωπαϊκού Κυπέλλου συνοδεύεται από πολύ μεγάλες απαιτήσεις σε ότι αφορά το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συνθήκες ασφάλειας τόσο στην ίδια την εγκατάσταση όσο και στους περιβάλλοντες χώρους.

Εξίσου σημαντικοί είναι και οι όροι πρόσβασης και προσέλευσης στο γήπεδο, η δυνατότητα προσέγγισης με μέσα μαζικής μεταφοράς κλπ.

Θα είναι πραγματικά πρωτοφανές η Ομοσπονδία να έχει «προκρίνει» ως επιλογή για την ανάληψη ενός τόσο σημαντικού αγώνα ένα γήπεδο το οποίο δεν έχει υποβληθεί σε κανένα απολύτως έλεγχο για την τήρηση των απαιτούμενων όρων ασφαλείας για τη φιλοξενία ευρωπαϊκών αγώνων, ούτε και έχει φιλοξενήσει ποτέ αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης ή έστω προκριματικών γύρων ευρωπαϊκής διοργάνωσης!! Και την ίδια στιγμή να αποκλείονται από τη διαδικασία κορυφαίες εγκαταστάσεις όπως το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το οποίο έχει δοκιμαστεί και έχει πάρει «άριστα» στις κορυφαίες διοργανώσεις (Ολυμπιακοί Αγώνες, Champions League) ενώ την ίδια στιγμή έχει στελέχη με την απαραίτητη τεχνογνωσία σε διοργανώσεις υψηλότατου επιπέδου. 

Εφιστούμε την προσοχή σας ότι μια τέτοια διαδικασία αδιαφανούς επιλογές πέραν των κινδύνων που προφανώς εγκυμονεί για τον πλήρη εξευτελισμό της χώρας, θα αποτελεί μία ακόμα έκνομη ενέργεια, στη μακρά διαδικασία των επιλογών της Ομοσπονδίας που εντάσσονται στην εξυπηρέτηση συμφερόντων των εντολέων της διοίκησης της ΕΠΟ και των εξωθεσμικών παραγόντων που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο.

Σας δηλώνουμε δε ευθέως ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι παντελώς αντίθετη σε μία τέτοια διαδικασία, θα διεκδικήσουμε όποια ζημιά προκύψει και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας.

Θα μας τρελάνουν στο Λιμάνι: Ο Ολυμπιακός αντιδρά σε ευρωπαϊκό τελικό στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» και ζητά… Καραϊσκάκη! (ΦΩΤΟ)
Θα μας τρελάνουν στο Λιμάνι: Ο Ολυμπιακός αντιδρά σε ευρωπαϊκό τελικό στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» και ζητά… Καραϊσκάκη! (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X