Ιωνικός: Φαβορί ο Γρηγορίου για τη θέση του Σπανού

Ιωνικός: Φαβορί ο Γρηγορίου για τη θέση του Σπανού
Photo Credits: INTIME

Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ιωνικού ο Μιχάλης Γρηγορίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει πολλές πιθανότητες ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού, καθώς είναι ο «Νο1» στόχος του club.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ιωνικός μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Σπανού από τον πάγκο του. Στη Νίκαια «φαίνεται» πως «παίζει» αρκετά η περίπτωση του Μιχάλη Γρηγορίου και ο 49χρονος κόουτς δείχνει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του club και να αποτελεί τον Νο 1 «στόχο» του, καθώς θεωρείται ως ο προπονητής που μπορεί να το ξεκολλήσει από την τελευταία θέση και να το οδηγήσει στην παραμονή του.

Αλλωστε κάτι ανάλογο πέτυχε και το 2021 όταν πήρε τη Λαμία τελευταία και στο φινάλε της σεζόν έσωσε με άνεση την παρτίδα, ενώ στην πορεία του στη Super League μετρά πετυχημένες παρουσίες σε Κέρκυρα, ΑΕΛ, ενώ με Πανιώνιο και Ατρόμητο έκανε προκρίσεις στην Ευρώπη.

Ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό, είναι σχετικά δύσκολη περίπτωση, αλλά ο Γρηγορίου προβάλει ως το φαβορί για να αναλάβει τα ηνία του Ιωνικού.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X