Με Σιντιμπέ και βασικούς μέσους και επιθετικούς η ΑΕΚ στις Σέρρες (ΦΩΤΟ)

Με Σιντιμπέ και βασικούς μέσους και επιθετικούς η ΑΕΚ στις Σέρρες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να επιστρέφει στην αποστολή θα ταξιδέψει στις Σέρρες η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αγωνίζεται την Τετάρτη στις Σέρρες στη ρεβάνς Κυπέλλου κόντρα στον Πανσερραϊκό με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να επιστρέφει στην αποστολή.

Να θυμίσουμε πως ο Σιντιμπέ επανήλθε μόλις την Πέμπτη σε φουλ ρυθμούς, ξεπερνώντας το τράβηγμα στον προσαγωγό που τον άφησε εκτός στα ματς με Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό και Ιωνικό.

Στην αποστολή επιστρέφει και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος απουσίασε από τα ματς με τον Παναιτωλικό, τον Ιωνικό και τον Πανσερραϊκό λόγω εντός χτυπήματος στο δεξί πόδι.

Αντιθέτως εκτός αποστολής σε σχέση με το ματς στη Νίκαια έμειναν οι Ντομαγκόι Βίντα, Αρόλντ Μουκουντί, Εχσάν Χατζισαφί και Νορντίν Άμραμπατ αλλά και ο Λιβάι Γκαρσία που κάνει θεραπεία.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος,Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης και Μαχαίρας.

Με Σιντιμπέ και βασικούς μέσους και επιθετικούς η ΑΕΚ στις Σέρρες (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X