Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον σπουδαίο Νίκο Ξανθόπουλο (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον σπουδαίο Νίκο Ξανθόπουλο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε στεφάνι στην πολιτική κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η πολιτική κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να τιμάει την μνήμη του στέλνοντας στεφάνι εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια για τον τεράστιο ηθοποιό που αγαπούσε την ΑΕΚ!

Ο Νίκος Ξανθόπουλος πέθανε σε ηλικία 89 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τον χώρο της υποκριτικής. Για έναν ολόκληρο μήνα νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ, λόγω σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων. Όταν η κατάστασή του βελτιώθηκε, μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη και εκεί συνέχισε τη θεραπεία του.

Τη στιγμή, που έφτασε η σορός του Νίκου Ξανθόπουλου στο νεκροταφείο οι παρευρισκόμενοι φώναζαν «Αθάνατος Νίκο μας» και χειροκροτούσαν με δάκρυα στα μάτια.

Μετά το τέλος της πολιτικής κηδείας η σορός του εκλιπόντα θα αποτεφρωθεί, στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, σε μια τελετή που θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον σπουδαίο Νίκο Ξανθόπουλο (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X