Ατζέντης Σκρίνιαρ: «Η Ίντερ αποφάσισε να τον πουλήσει το καλοκαίρι – Δεν θέλει να ανανεώσει»

Ατζέντης Σκρίνιαρ: «Η Ίντερ αποφάσισε να τον πουλήσει το καλοκαίρι – Δεν θέλει να ανανεώσει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σειρά από δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μίλαν Σκρίνιαρ είναι έτοιμος να ενταχθείς το ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ατζέντης του Σλοβάκου αμυντικού, ωστόσο, ισχυρίστηκε πως ήταν απόφαση της Ίντερ να παραχωρήσει τον πελάτη του το περασμένο καλοκαίρι, πολύ πριν εκείνος απορρίψει την πρόταση ανανέωσης που του έγινε…

«Η απόφαση να πουληθεί ο Σκρίνιαρ προήλθε από την Ίντερ όχι από τον παίκτη. Οι διαπραγματεύσεις μας διακόπηκαν και ενημερωθήκαμε επ’ αυτού. Πριν τα Χριστούγεννα, είπα στην διοίκηση ότι δεν αποδεχόμαστε την πρόταση που μας έγινε». Είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του», δήλωσε στην «Marca» ο Ρομπέρτο Σιστίτσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να προσέγγισε το καλοκαίρι τους «νερατζούρι» για τον Σκρίνιαρ, αλλά εκείνοι δεν έδειξαν διάθεση να τον παραχωρήσουν στην γαλλική ομάδα, τότε. Αντιθέτως, η Ίντερ πρότεινε στον 27χρονο διεθνή στόπερ τριετή επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, αύξηση των αποδοχών του στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ και το… χρίσμα του αρχηγού, σε μόνιμη βάση.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X