«ΑΕΚ κάνε γκέλα, μας έχει πιάσει τρέλα»!

«ΑΕΚ κάνε γκέλα, μας έχει πιάσει τρέλα»!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για την απόλυτα αναμενόμενη επίθεση των βασικών αντιπάλων στην Ένωση αφού προφανώς αναγνωρίζουν ότι αποτελεί φαβορί για τους τίτλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για αρχή ας συμφωνήσουμε όλοι σε κάτι: τα μπλόκα είναι για να σπάνε! Ξεκάθαρα… Αυτό έκανε η ΑΕΚ στην Νίκαια με αντίπαλο τον Ιωνικό που επέλεξε τις συμμαχίες του και αυτές τον οδηγούν στην αγωνιστική απαξίωση και καταστροφή με υποβιβασμό… Διότι δεν δούλεψε σωστά είναι η αλήθεια να στηριχθεί σε αγωνιστικό επίπεδο σε ανθρώπους που δεν τους απασχολεί να κερδίσουν το οτιδήποτε στο χορτάρι! Αυτά πληρώνονται στον αγωνιστικό χώρο και γι’ αυτό ο Ιωνικός είναι τελευταίος και μακράν της δεύτερης η χειρότερη ομάδα στην πρώτη κατηγορία, την Σούπερ Λίγκα ντε… Νομίζω δεν διαφωνεί κανείς με αυτό το συμπέρασμα ανεξαρτήτου ομάδας που μπορεί να υποστηρίζει!

Από κει και πέρα πέρασε η ΑΕΚ από το ματς με τον Ιωνικό με αυτόν τον… ψυχοβγαλτικό τρόπο και από τότε ζούμε το ΑΠΟΛΥΤΟ θέατρο του παραλόγου! Εμείς αγχωθήκαμε, εμάς πήγε να μας βγει η ψυχή μέχρι την γκολάρα του Τσούμπερ, άλλοι δεν καταφέρνουν να το διαχειριστούν. Αναφέρομαι στους αντιπάλους του Δικέφαλου και ειδικότερα στον Ολυμπιακό και φυσικά στον Ραζβάν Λουτσέσκου (όχι στον ΠΑΟΚ γενικά, αλλά ειδικά στον προπονητή του), αλλά και στα media ιδιοκτησίας των αφεντικών των συγκεκριμένων ομάδων, σε άλλα πολύ περισσότερα, σε άλλα πάλι οι καλεσμένοι τραβάνε το κουπί της απαξίωσης της ΑΕΚ του Αλμέιδα.

Κοινό σημείο αναφοράς και στις δυο περιπτώσεις η Ένωση και το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί και αναγνωρίζεται ως η καλύτερη ομάδα, δικαιολογημένα, στο φετινό πρωτάθλημα σε επίπεδο διάρκειας με μικρές (έως ελάχιστες) παρενθέσεις, όπως αυτή του πρώτου 45λεπτου με τον Ιωνικό στην Νίκαια, ή τα πρώτα αναγνωριστικά ματς με τον Αλμέιδα στον πάγκο. Με τον Παναθηναϊκό δεν λογίζεται σαν… κακό παιχνίδι διότι το έπαιξε όπως ήθελε τακτικά για να το κερδίσει και ας έβλεπαν οι άμπαλοι νίκη στη τακτική του Γιοβάνοβιτς που έπαιζε ότι πάντα βγάζει ο Παναθηναϊκός και όχι του Αργεντίνου που άλλαξε όλη την αγωνιστική σκέψη και προσέγγιση προκειμένου να πετύχει τη νίκη!

Αυτά αφορούν περισσότερο τον Νταμπίζα που δεν θεωρώ πως έχει εμπάθεια, αλλά είναι δεδομένο (και από το έργο του στο ποδόσφαιρο από το πόστο του τεχνικού διευθυντή) ότι δεν μοιάζει να ‘χει τις γνώσεις που απαιτεί το αντικείμενο για να κριτικάρει τη δουλειά ενός τεχνικού και δη του Αλμέιδα. Πρέπει να καταλαβαίνεις τι βλέπεις και τι κάνει ο προπονητής για να αντιλαμβάνεσαι και πού ασκείς κριτική σχετικά με το αν είναι καλή μια ομάδα, ή όχι. Όπως και το να εστιάζεις στη σχολή Μπιέλσα τη στιγμή που πολλοί την ακολουθούν αλλά όλοι με διαφορετικό τρόπο γιατί έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα (συνήθως οι ομάδες του Μπιέλσα δεν ανταποκρίνονται στην επόμενη σεζόν).

«ΑΕΚ κάνε γκέλα, μας έχει πιάσει τρέλα»!

Πλέον έχουμε ολομέτωπη επίθεση στην ΑΕΚ του Αλμέιδα!

Όπως και να ‘χει όμως οφείλουμε να σεβαστούμε και ας μη την ασπαζόμαστε την άποψη του Νταμπίζα, δεν θεωρώ ότι έχει λόγο ο άνθρωπος να είναι εμπαθής με την Ένωση, έχει μια άποψη που έως τώρα δεν δικαιώνεται… Δεν γίνεται όμως να δεχθούμε την ίδια ώρα τον βιασμό της αλήθειας από Μέσα των βασικών αντιπάλων μας σχετικά με το διπλό που πήρε η ΑΕΚ στην Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό! Περίπου δυο ώρες μετά το ματς, προφανώς έπειτα από συζητήσεις, προέκυψε από την ομάδας της Νίκαιας αντίδραση και ανακοίνωση για τη διαιτησία σε φάσεις για τις οποίες διαβάσαμε νωρίτερα (με το που έληξε το ματς για την ακρίβεια) σε site και γενικά Μέσα ερυθρόλευκα.

Ακριβώς τα ίδια ακούσαμε να λέγονται από κανάλι και πρώην διαιτητή. Για γέλια… Τη στιγμή που μετά τη νίκη στο ντέρμπι της Λεωφόρου βγήκε ο Λουτσέσκου να μιλήσει για την ΑΕΚ του νέου γηπέδου (βόλευε βέβαια τόσο καιρό που όλοι είχαν έδρα πλην της Ένωσης, μια επίσκεψη στης Φιλαδέλφειας τα μέρη ήταν αρκετή για να εμπεδώσει ο Ρουμάνος πόσο καλά ήταν για εκείνον στο ΟΑΚΑ) και του συστήματος. Ο Λουτσέσκου της εποχής Σαββίδη μίλησε για σύστημα και δεν φοβήθηκε μην πέσει το ταβάνι και τον πλακώσει… Είναι συγκλονιστικό ωστόσο πόσο πολύ τον πονάει το νέο γήπεδο αφού το ανέφερε και στη συνέντευξη Τύπου και στις δηλώσεις με τη λήξη του ματς…

Γενικά οι αντίπαλοι της ΑΕΚ είναι πασιφανές ότι την αναγνωρίζουν σαν το νούμερο ένα φαβορί για τον τίτλο και γι’ αυτό με όσα κάνουν και φωνάζουν αποδεικνύουν ότι μέσα τους σιγοτραγουδούν: «ΑΕΚ κάνε γκέλα, μας έχει πιάσει τρέλα»! Γι’ αυτό και επιχειρούν να βρουν κάτι να πουν για να την χρεώσουν. Δεν αντιλαμβάνονται ότι όσο το κάνουν αυτό κοροϊδεύουν τον εαυτό τους και ζουν με το ψέμα. Η ομάδα του Αλμέιδα δεν κάνει γκέλα, οι επιστροφές παικτών κλειδιά για το παιχνίδι της είναι πλέον σε καθημερινή βάση, τη στιγμή που έρχονται και άλλοι (όπως Τσούμπερ) που με την εικόνα τους είχαν βγει από την αγωνιστική εξίσωση!

Πρέπει να το συνηθίσουν και να σκεφτούν αν μπορούν να βρουν αγωνιστικό τρόπο να την αντιμετωπίσουν και όχι να το επιχειρούν με αστείες τοποθετήσεις και γελοία επιχειρήματα που ούτε οι ίδιοι και οι δικοί τους δεν τα αναγνωρίζουν! Η επίθεση που δέχεται η ΑΕΚ αυτή τη περίοδο είναι απόλυτα αναμενόμενη, γινόταν σε μικρότερο επίπεδο όταν όλοι επιχειρούσαν να τα… χώνουν σε όσους έλεγαν και υπογράμμιζαν (και αντιπάλους της) ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Τότε έλεγαν -θαρρείς και δεν το έβλεπαν- πως δεν ισχύει αυτό και ότι ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς είχε καλύτερη επίθεση και άμυνα (αλλά και την πρωτιά). Ακόμη πρώτος είναι μα δεν ισχύει τίποτα άλλο και έτσι ο νέος τρόπος άσκησης πίεσης στην ΑΕΚ είναι η ολομέτωπη επίθεση όλων για να της χαλάσουν (στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος εννοώ) το κεφάλι…

Πόσο περίμεναν τη στραβή και πόσο χαλάστηκαν που αυτή δεν ήρθε ΟΥΤΕ στην Νίκαια!

«ΑΕΚ κάνε γκέλα, μας έχει πιάσει τρέλα»!

Υγ: Στην εξίσωση πλέον, αν όχι από τον Άρη στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, μπαίνει και ο Νίκλας Ελίασον! Αν μη τι άλλο η φαρέτρα γέμισε και αναμένεται μόνο ο Μοχαμάντι… Αν γυρίσει από ‘κει που σταμάτησε θα ‘χουμε υπέροχα γούστα. Για να δούμε!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X