«Καμπάνα» στον πρώην γενικό διευθυντή της Ferrari για την υπόθεση της Γιουβέντους

«Καμπάνα» στον πρώην γενικό διευθυντή της Ferrari για την υπόθεση της Γιουβέντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γιουβέντους από το 2012, βρισκόταν σε όλη του τη θητεία στη Ferrari πριν αντικατασταθεί από τον Ματία Μπινότο στη θέση του διευθυντή της «Scuderia» το 2019 και πλέον τιμωρήθηκε με δυο χρόνια εκτός από το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο λόγω του σκανδάλου οικονομικών ατασθαλιών στο οποίο εμπλέκονται οι «μπιανκονέρι» και αφορά σε ψευδή λογιστικά στοιχεία και σε παρατυπίες σχετικά με τις μετακινήσεις και τους μισθούς των ποδοσφαιριστών της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο 65χρονος Αριβαμπένε παραιτήθηκε από τη θέση του τον περασμένο Νοέμβριο μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης όταν έγινε γνωστό πως ξεκίνησε η έρευνα των ιταλικών αρχών για τη διαχείριση της Γιουβέντους και τα οικονομικά της στοιχεία τα έτη 2018, 2019 και 2020. Μαζί με τον Ιταλό, ποινή αποκλεισμού δέχτηκαν ακόμη δέκα μέλη της διοίκησης της «Γιούβε».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X