Σιγάλας για ψευτογιατρό: «Ηταν άψογος στο επάγγελμά του»

Σιγάλας για ψευτογιατρό: «Ηταν άψογος στο επάγγελμά του»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Σιγάλας μίλησε για την υπόθεση του ψευτογιατρού που κατηγορείται για εξαπάτηση δεκάδων ανθρώπων αλλά και για τον θάνατο τουλάχιστον 5 ανθρώπων και θυμήθηκε την περίοδο που ήταν φυσιοθεραπευτής στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Ο Διονύσης Τριανταφύλλου συστηνόταν ως γιατρός εξειδικευμένος σε νευρολογικές παθήσεις, σύμφωνα με τις Αρχές, είναι υπαίτιος για τον θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπων. Θεωρούν ότι τα θύματά του είναι πολύ περισσότερα από τα 15 που τον έχουν ήδη καταγγείλει και αυτός ήταν και ο λόγος που ο εισαγγελέας έδωσε τα στοιχεία του στη δημοσιότητα.

Ο Γιώργος Σιγάλας γνώριζε τον Τριανταφύλλου από την συνύπαρξή τους στον Ολυμπιακό, κατά τη δεκαετία του ’90 και μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «TLive» θυμήθηκε την εποχή που συνεργάζονταν.

Όσα είπε ο Γιώργος Σιγάλας:

Ερώτηση: Το γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι ήταν δικό του;

Απάντηση: Ναι ήταν δική του επιχείρηση.

Ερ: Και εσείς φαντάζομαι κάνατε προπονήσεις εκεί εκείνη την περίοδο;

Απ: Ναι ξεκινώντας ως νέος αθλητής και μετά το χρησιμοποιούσαμε για κάποιες φορές και ως παίκτες του Ολυμπιακού.

Ερ: Ηταν φυσίατρος στον Ολυμπιακό; Ηταν φυσικοθεραπευτής;

Απ: Φυσικοθεραπευτής, σωστά.

Ερ: Φαντάζομαι περιοριζόταν σε αυτά τα καθήοντά του.

Απ: Ναι σας λέω, εγώ αλλά και όποιον και να ρωτήσετε την εποχή εκείνη θα έχει να σας πει τα καλύτερα. Ηταν άψογος στο επάγγελμά του. Τώρα από εκεί και πέρα μιλάμε για 25 χρόνια μετά, 30 περίπου, χαθήκαμε. Δηλαδή ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας μετά.

Ερ: Σήμερα πώς βλέπετε όλη αυτήν την εξέλιξη;

Απ: Δεν θέλω να το κρίνω, γιατί δεν ξέρω τι γίνεται. Και εγώ μαθαίνω και είμαι απλός θεατής της όλης κατάστασης και δεν μπορώ να κρίνω. Μόνο το να αποφανθεί η δικαιοσύνη, η οποία έχει όλα τα στοιχεία.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X